noodles volos banner

"Έχουμε …17 φορές καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Β."

Στον 9.86 και στον Σάκη Νταφέκα μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας, που ανέλυσε τα δεδομένα του πρωταθλήματος και τόνισε ότι στο βολιώτικο ντέρμπι δεν τίθεται θέμα έδρας, αφού το Πανθεσσαλικό δεν είναι έδρα του Ολυμπιακού Β. και χαρακτήρισε την ομάδα του… 17 φορές καλύτερη από τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ανέφερε ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα, για να θωρακίσει τη Νίκη στο θέμα της διαιτησίας.

Ο κ. Τζήμας, αφού τόνισε ότι οι μέρες που διανύει η Νίκη είναι μέρες χαράς και ομόνοιας, κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την καλή απόδοση γενικότερα του γιου του. «Το να μπορείς να διαχειρίζεσαι έναν ποδοσφαιριστή, όταν είναι ειδικά ο γιος σου, φυσικά είναι πολλαπλή χαρά. Είναι ένα παιδί, που το αξίζει. Έχω την παιδεία, όταν κάποιος δεν αξίζει, να του πω στα ίσια “κάνε κάτι άλλο, άσ’ το αυτό”.

Για τον Γαρυφαλλόπουλο είπε:

«Ο σέντερ φορ πρέπει να είναι κοντά στις φάσεις και εύστοχος. Έχουμε πετύχει διάνα με ένα νέο παιδί, που θα δημιουργήσει υπεραξία. Το καλό είναι ότι και ο Κορέτα βρήκε τον εαυτό του».

1tzimasanalysi

11tzimasanalysi

*Η απομαγνητοφώνηση έγινε από το magnesiasports

Last modified onMonday, 20 February 2017 13:50