noodles volos banner

Ξηροφώτος: Δεν υποτιμήσαμε τον Αστέρα (video)

Για το ότι η ομάδα του ήταν σοβαρή μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρά την απώλεια του πέναλτι συνέχισε να πιέζει, έκανε λόγο ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του δεν υποτίμησε τον αντίπαλο. Αναλυτικά:

«Προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να διευρύνουμε το σερί και να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό και παρόλο που είχαμε πάλι την απώλεια ενός πέναλτι και δε ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, συνεχίσαμε να πιέζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμη πιο πολύ αποτελεσματικοί και ήρθε η επικράτηση. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, ο οποίος έβγαινε στη αντεπίθεση επικίνδυνα, ήμασταν σοβαροί μέχρι το τέλος κι έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Είχαμε πει ότι κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά κι αυτό κάναμε. Τώρα, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Πετριτή και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Για το ματς του Κυπέλλου με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο τεχνικός της Νίκης τόνισε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά η Νίκη ακόμη και φιλικό να παίζει θέλει να κερδίζει, πόσο μάλλον να παίξει στον τελικό Κυπέλλου του ομίλου. Εννοείται ότι θα πάμε για τη νίκη, αν θα γίνει το ματς, αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Για το τι μπορεί να περιμένει από τον Γαρυφαλλόπουλο, που σκόραρε για πρώτη φορά, επισήμανε:

«Ο Γαρυφαλλόπουλος είναι ένας νεαρός παίκτης, εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πάρα πολύ καλά στην προπόνηση. Σιγά-σιγά μπαίνει στην ομάδα, όπως θα μπουν και τα άλλα παιδιά μπαίνουν. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή εντός έδρας με γκολ». 

*Δείτε όλες τις δηλώσεις που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω βίντεο του supersports...

Media

Last modified onMonday, 20 February 2017 01:30