noodles volos banner

Να επιβεβαιώσει την περίοδο ανάκαμψης με το 4 στα 4

Η Νίκη, όπως είχε παραταχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κέρκυρα Η Νίκη, όπως είχε παραταχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κέρκυρα

Περίοδο ανάκαμψης διανύει η Νίκη Βόλου, που έχει πετύχει τρία συνεχόμενα τρίποντα κόντρα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Θεσπρωτό εκτός και Ρήγα Φεραίο εντός έδρας και θέλει την Κυριακή στις 15.00 στο Π. Μαγουλάς να κάνει το 4 στα 4 με αντίπαλο αδύναμο Αστέρα Πετριτή  (Τσιοφλίκη η διαιτητής, Στάϊκος και Πατέστος οι βοηθοί της, όλοι από τη Λάρισα).

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώνεται το Σάββατο στο Π. Μαγουλάς, όπου έγιναν και οι προπονήσεις όλης της βδομάδας, αφού δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί άλλος χώρος, και ο Στ. Ξηροφώτος θα επιλέξει την αποστολή, στην οποία δε θα βρίσκεται ο νεαρός Βουρδάκης, ενώ για τον Σκοπελίτη γίνονται δεύτερες σκέψεις.

Αυτό σημαίνει, ότι παρόλο που ο ποδοσφαιριστής έβγαλε όλο το πρόγραμμα και την Παρασκευή, οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό που είχε τις προηγούμενες μέρες θεωρούνται ύπουλη περίπτωση και ίσως να μείνει εκτός, περισσότερο, για να προφυλαχθεί ο παίκτης, ώστε να μη διακινδυνεύσει κάποια υποτροπή σε συνθήκες αγώνα, όπου υπάρχουν άλλοι ρυθμοί και πολύ μεγαλύτερη πίεση από τις προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι επιστρέφει ο Βασίλιεβιτς, με το γραφειοκρατικό πρόβλημα που υπήρχε με τα δύο δελτία του παίκτη, ένα στην Αυστραλία και ένα στην Ελλάδα, να λύνεται, αφού ακυρώθηκε η πρώτη μεταγραφή μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Στ. Ξηροφώτος θέλει να βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και επιθυμεί πρώτα να κερδηθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα, γι’ αυτό και δεν κάνει σκέψεις για rotation, επειδή ακολουθούν ο αγώνας Κυπέλλου στα Τρίκαλα την επόμενη Τετάρτη και αυτός με τον Εθνικό Φιλιππιάδας το επόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, θέλει πρώτα να τελειώσει νικηφόρα η κυριακάτικη αναμέτρηση, όπως άλλωστε επιβάλλεται απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας, και μετά να δει τα περιθώρια διαχείρισης του υλικού. Βεβαίως, το ιδανικό σενάριο θα ήταν το ματς να έχει καθαρίσει από νωρίς και μέσα στον αγώνα να κάνει κάποιες κινήσεις για το φρεσκάρισμα της ομάδας.

Ο αντίπαλος της Νίκης έχει να κερδίσει από την 9η αγωνιστική, που έγινε στις 23 Νοεμβρίου, επικρατώντας τότε με 1-0 του Θεσπρωτού στην έδρα του, ενώ η άλλη νίκη που έχει στο πρωτάθλημα είναι την 7η αγωνιστική πάλι στο γήπεδό του κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Εκτός αυτών των δύο τριπόντων, έχει και πέντε ισοπαλίες και 11 ήττες, μία εκ των οποίων είναι από τη Νίκη στον πρώτο γύρο με 1-3, με τους κυανόλευκους να θέλουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους επί των νεοφώτιστων, όπως έκαναν άλλωστε με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Θεσπρωτό.

Τα καλά αποτελέσματα και η προοπτική διεύρυνσης του σερί είναι ένα καλό κίνητρο, για να πάει ο κόσμος αύριο στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα του, κάτι που η Νίκη το χρειάζεται, αφού όσο κι αν φαντάζει εύκολη η αναμέτρηση, κάθε ματς έχει τις δικές του παγίδες.