noodles volos banner

Το κρισιμότερο μέχρι το επόμενο για τον Ολυμπιακό Β.

Η απώλεια πέντε βαθμών στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό Βόλου από Τηλυκράτη και Πύδνα Κίτρους έχει σημάνει συναγερμό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αφού το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών την Κυριακή στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας για την 20η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής αποκτά χαρακτήρα τελικού (Ρούσσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου, Τσόγκας από την Πρέβεζα το διαιτητικό τρίο).

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν πολύ κρίσιμο αγώνα μέχρι τον επόμενο, αφού ο Ολυμπιακός θέλει πριν το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας τουλάχιστον να μην αυξηθεί η διαφορά των τεσσάρων βαθμών, γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη εκτός από το διπλό στην Άρτα, να ακολουθήσει ακόμη ένα με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα το Σάββατο 25/2, αλλά και να είναι νικηφόρα η αναμέτρηση με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό εν συνεχεία.

Φυσικά, ο αντίπαλος της ομάδας του Τίμου Καβακά είναι φανερά υποδεέστερος, αποτελούμενος μάλιστα από μη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά οι Βολιώτες όποια κι αν είναι η δυναμικότητα της Αμβρακίας κατάφεραν να κάνουν το ματς χωρίς αύριο κι αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, για να φτάσουν στο επιβεβλημένο τρίποντο, αφού θα υπάρχει μεγάλη πίεση.

 Ωστόσο, αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τους ερυθρόλευκους είναι πως το κλίμα παραμένει καλό, ενώ στα θετικά αξιολογούν άπαντες το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Άρτας, που από τη μια δεν έχει και τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο, αλλά έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το γήπεδο των Κωστακιών, το οποίο αποτελεί την παραδοσιακή έδρα της Αμβρακίας. Αυτό συμφέρει μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει το μεγάλο γήπεδο, για να αναπτυχθεί και να φανερώσει τις αρετές του ως ομάδα.

Κανείς βεβαίως δεν ξεχνά ότι οι νεοφώτιστοι έκαναν τη ζημιά στον Απόλλωνα Λάρισας πάλι στο γήπεδο της Άρτας και γι’ αυτό δε υπάρχει ίχνος υποτίμησης. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και από το αν έχει διάθεση να κάνει ένα …νέο χαρακίρι, μη αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα έχει. Η επιστροφή του Φλίγκου γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία, τη στιγμή που απόντες θα είναι οι τραυματίες Κέρι Λόρι και Άγγελος Κολημήτρας.

Η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού, που θα ανακοινωθεί το Σάββατο μετά από μία τελευταία πρωινή προπόνηση, θα γίνει στις 12 το μεσημέρι. 

Last modified onSaturday, 18 February 2017 11:33