noodles volos banner

ΣΦΟΒ: «Ας αφήσουμε τα μνημόσυνα»

Ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει τη στήριξή του προς την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και καλεί άπαντες να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Παρά το απρόσμενο αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κόσμος του Ολυμπιακού, η Διοίκηση και οι παίκτες παραμένουμε μια γροθιά, προσηλωμένοι και αισιόδοξοι για τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Στηρίζουμε παίκτες, Διοίκηση και προπονητές. Αφήνουμε μνημόσυνα, γκρίνιες, κριτικές και πεισμώνουμε και συσπειρωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Δε θα μας ανταγωνισθεί καμιά άλλη ομάδα. Όλοι κάνουμε την αυτοκριτική μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες. Μόνο για τον κόσμο δε χρειάζεται αυτοκριτική και ευθύνες.

Ο κόσμος την Κυριακή στην Πύδνα ήταν περισσότερος συγκριτικά από τα μισά παιχνίδια της SuperLeague και από όλα τα παιχνίδια της Football League. Οι οπαδοί δίνουνε το παρών κάθε Κυριακή και στηρίζουν την ομάδα.

Και στην Άρτα και στην Κέρκυρα πάλι ο κόσμος συνεπής και αισιόδοξος θα δώσει το παρών και σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Φέτος η άνοδος είναι μονόδρομος. Κανείς δε θα μείνει αμέτοχος στον μικρό μαραθώνιο των 13 αγωνιστικών».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ