Logo
Print this page

Ψάχνει αυτό που έχασε στην έδρα του στα δύο συνεχόμενα εκτός

Αυτό που έχασε στην έδρα του θα ψάξει να το βρει στα επόμενα δύο εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται σε δύο συναπτά παιχνίδια μακριά από το σπίτι τους, αφού την προσεχή Κυριακή φιλοξενούνται από τη νεοφώτιστη Αμβρακία Κωστακιών, που βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, και το Σάββατο 25/2 πριν την Καθαρά Δευτέρα για την 16η αγωνιστική που εκκρεμεί από τον Αστέρα Πετριτή. 

Οι ερυθρόλευκοι (πολύ πιθανόν στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Κέρι και ασφαλώς τον Κολημήτρα, αλλά με τον Φλίγκο, που εξέτισε και επιστρέφει) επιδιώκουν επειγόντως, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση γι’ αυτό, την επιστροφή στα τρίποντα και ανάλογη συνέχεια με Αστέρα εκτός και Πιερικό στο Πανθεσσαλικό, ώστε να υποδεχθούν τουλάχιστον με τη ίδια με σήμερα διαφορά (μείον τέσσερις βαθμοί) τον Απόλλωνα Λάρισας στις 12 Μαρτίου.

Παράλληλα, ευελπιστούν ο πρωτοπόρος να χάσει βαθμούς σε Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό και σε Κίτρος κόντρα στην Πύδνα στις δύο επόμενες αγωνιστικές, ενώ πριν έρθουν στον Βόλο οι Λαρισαίοι υποδέχονται τον Ρήγα Φεραίο.

Όλα αυτά σίγουρα είναι ασκήσεις επί χάρτου κι αυτό που απασχολεί προς το παρόν είναι ο αγώνας με την Αμβρακία, που έκανε τη ζημιά στον Απόλλωνα στην έδρα της, υποχρεώνοντάς τον σε ισοπαλία με 1-1. Η προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται αύριο Πέμπτη με μία πρωινή προπόνηση. 

Last modified onThursday, 16 February 2017 02:18
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]