noodles volos banner

Προβλήματα με Σκοπελίτη και Βουρδάκη, επιστρέφει ο Βασίλιεβιτς

Οι νίκες φέρνουν ψυχολογία και τα τρία συνεχόμενα τρίποντα έχουν φτιάξει το κλίμα στο στρατόπεδο της Νίκης. Επειδή, ωστόσο, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο επόμενο στόχος είναι το τρία στα τρία, που επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, να διευρυνθεί κόντρα στον αδύναμο θεωρητικά Αστέρα Πετριτή και οι κυανόλευκοι να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη με τους παίκτες να προπονούνται στο Π. Μαγουλάς. Ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει να προβληματίζεται για το τράβηγμα στον προσαγωγό του Φίλιππου Σκοπελίτη, που το ένιωσε στην προπόνηση, αλλά ελπίζεται ότι με τη θεραπεία που θα κάνει την Πέμπτη το πρωί ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να γυμναστεί κανονικά το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Ένα σφίξιμο επίσης στον προσαγωγό έχει και ο νεαρός Βουρδάκης, που κατά πάσα πιθανότητα θα προπονηθεί από την επόμενη βδομάδα, ωστόσο οι υπόλοιποι του ρόστερ είναι απόλυτα υγιείς.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό, την προσεχή Κυριακή θα επιστρέψει ο Βασίλιεβιτς, που δεν έπαιξε με ευθύνη του ίδιου στο προηγούμενο ματς, αλλά ευτυχώς ακυρώθηκε η μεταγραφή που είχε ζητήσει να κάνει σε αυστραλιανό σύλλογο. Αρχικά, η ΕΠΟ μετά από αίτημα της οικείας ομοσπονδίας έστειλε την μπλε κάρτα του παίκτη, με συνέπεια ο Σέρβος να έχει δύο δελτία, ένα στην Αυστραλία και ένα στη Νίκη, η οποία δεν έφταιγε σε τίποτα στο μπλέξιμο που πήγε να δημιουργηθεί.

Παρολ’ αυτά μετά τη δήλωση του Βασίλιεβιτς ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Νίκη, για το οποίο ενημέρωσε η ΕΠΟ τους Αυστραλούς, ο σύλλογος που είχε το δελτίο του ποδοσφαιριστή δέχθηκε να ακυρωθεί η μεταγραφή κι έτσι έληξε χωρίς συνέπειες για την ομάδα και για τον ίδιο αυτή η περίεργη ιστορία. Σωστή και άμεση ήταν η αντίδραση και ο χειρισμός των διοικούντων της Νίκης, αλλά και της ΕΠΟ.

Σίγουρα η επιστροφή του ποδοσφαιριστή αυξάνει τις πιθανότητες για συμμετοχή του στην ενδεκάδα, ειδικά σε ένα εντός έδρας ματς που ο αντίπαλος θα έρθει να παίξει κλειστά και χρειάζονται οι εμπνεύσεις του Βασίλιεβιτς.

Τέλος, να σημειωθεί άρωμα … γυναίκας θα έχει την Κυριακή το ματς του Π. Μαγουλάς, αφού ορίστηκε να το διευθύνει η Λαρισαία Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους συντοπίτες της Στάικο και Πατέστο.