noodles volos banner

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τη διεύρυνση του σερί

Πάνοπλη, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Πετριτή, ξεκίνησε την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός, Στέφανος Ξηροφώτος, είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σήμερα χωρίς απρόοπτα και ο ίδιος έχει... ευχάριστο πονοκέφαλο πριν το παιχνίδι στο "Π. Μαγουλάς" για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας.

Το σερί των τριών νικών, έφερε ευφορία στο κυανόλευκο "στρατόπεδο", που άφησε μία και καλή πίσω την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Παράλληλα, οι καλές εμφανίσεις και οι επικρατήσεις οδήγησαν στη μείωση της διαφοράς από την κορυφή. Μπορεί η διαφορά από τον Απόλλωνα (-8) να μη μειώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο η Νίκη έφτασε πλέον στο -4 από το δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Βόλου. Γεγονός, που δημιουργεί μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού οι πρωτοπόροι τον τελευταίο μήνα έδειξαν ότι δεν είναι... άτρωτοι και πως η αναρρίχηση προς τις πρώτες θέσεις μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάκη Τζήμα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον τοπικό Θεσπρωτό. “Η ομάδα μπήκε σε μία τροχιά ηρεμίας. Νομίζω ότι οφείλουμε να είμαστε κοντά σ’ αυτήν την ομάδα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά. Νομίζω ότι τώρα ξεκινούν όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο”, ήταν τα λόγια του. Στην Ηγουμενίτσα, η Νίκη με γκολ των Κορέτα, Πετράκου και Μέτσε ξεπέρασε ακόμη ένα εμπόδιο και διεύρυνε το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Στέφανος Ξηροφώτος, έχει κενό... απουσιολόγιο, αφού και ο Βασίλιεβιτς ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Βολιώτη προπονητή. Εχει, έτσι, όλα τα... όπλα διαθέσιμα, ώστε να καταστρώσει τα σχέδιά του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, με στόχο ακόμη τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτεί παράλληλα πιθανό στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

Last modified onWednesday, 15 February 2017 00:17