noodles volos banner

Ψάχνει λύση στη δυστοκία μέσα από νίκες ο Ολυμπιακός Β.

Για δεύτερο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, κατά το οποίο ο Κώστας Φλίγκος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε, ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο μηδέν. Η σημαντικότερη διαφορά από την πρώτη φορά, που συνέβη αυτό, είναι το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει στο 0-0 με το Διαγόρα Σεβαστής. Τότε, μάλιστα, είχαν χάσει και πέναλτι με τον Ντα Κόστα στο 85'. Εκείνο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Τίμου Καβακά στο βολιώτικο πάγκο.

Αυτή τη φορά, με την απουσία του Φλίγκου, ο Ολυμπιακός πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Ωστόσο, δεν κράτησε ούτε το μηδέν, αφού ο Ντόσης της Πύδνας Κίτρους έπιασε ένα σουτ... κεραυνό στο 79' και πάγωσε τον Κατσούλη και το Πανθεσσαλικό. Ηταν η δεύτερη φετινή ήττα, μετά απ' αυτή στη Λάρισα, και η πρώτη εντός έδρας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απέφυγαν την απώλεια βαθμών με γκολ στα τελευταία λεπτά στα παιχνίδια απέναντι στο Ρήγα Φεραίου και την Ιστιαία. Παρόλα αυτά, κόντρα στην Πύδνα δεν κατάφεραν να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς, βλέποντας παράλληλα τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς και τους επόμενους αντιπάλους να... πλησιάζουν επικίνδυνα.

Αυτός, είναι ένας γρίφος που καλείται να λύσει ο Τίμος Καβακάς και οι ποδοσφαιριστές του, πετυχαίνοντας παράλληλα νίκες, καθώς, παρά τη θετική εμφάνιση, είδαν τη βαθμολογική συγκομιδή τους στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής να παραμένει ίδια, χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες και εσωστρέφεια. Οπως τόνισε ο νεαρός τεχνικός κατά τη συνέντευξη Τύπου, αναζητώντας τους λόγους της απώλειας: "Το περιεχόμενο της προπόνησης περιλαμβάνουν τελειώματα στην εστία. Στόχος είναι να φέρνουμε την μπάλα έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Πράγμα το οποίο βλέπουμε ότι γίνεται. Απο 'κει και πέρα πιστεύω ότι είναι μία κακή στιγμή, είναι μία περίοδος που δεν μας πηγαίνουν τα πράγματα καλά. Παίξαμε με επτά φύσει επιθετικούς παίκτες. Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά ότι δεν προσπάθησαν. Εμάς μας λείπει το αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή, όχι η εμφάνιση. Είναι δύο διαφορετικά κομμάτια. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή. Οταν μία ομάδα έχει 70% κατοχή, κάνει 15 τελικές και χάνει τις ευκαιρίες από το ένα μέτρο, όποιος προπονητής και αν έρθει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο". 

Την ερχόμενη Κυριακή, το βολιώτικο συγκρότημα αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, η οποία παλεύει για την παραμονή. Ο Κώστας Φλίγκος επιστρέφει στη διάθεση του Τίμου Καβακά, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας τη δυνατότητα να καταστρώσει τα καλύτερα δυνατά σχέδια με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Last modified onTuesday, 14 February 2017 19:07