noodles volos banner

Γ. Κορέτα: «Με την πλάτη στον τοίχο, αλλά το ανατρέψαμε»

Με ευχές για ταχεία ανάρρωση στον πρώην τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου και προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος αναρρώνει μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιάννης Κορέτα, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της Νίκης, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην πρώην του ομάδα, το Ρήγα Φεραίου.

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε τη σημασία των αποτελεσμάτων στα δύο τελευταία ματς των κυανόλευκων, στα οποία επικράτησαν, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στάθηκε και στη βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος της ομάδας στο “Π. Μαγουλάς”. Αναλυτικά, ο Γιάννης Κορέτα, τόνισε:

“Κατ' αρχάς εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών να ευχηθούμε περαστικά στον κύριο Γρηγοριάδη. Ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας, διότι είναι κομμάτι της ιστορίας της Νίκης Βόλου. Από 'κει και πέρα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου. Θέλω να σταθώ κυρίως στα δύο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη στη Νεοκαισάρεια και σήμερα απέναντι στο Ρήγα, στα οποία βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά τα ανατρέψαμε. Στο σημερινό θεωρώ ότι το γκολ της ισοφάρισης ήταν αυτό που μας έδωσε την ώθηση για να πετύχουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που στάθηκε δίπλα μας καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μας βοήθησε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς. Πλέον θα στραφούμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο θα είναι δύσκολο, απέναντι στο Θεσπρωτό”.