noodles volos banner

Παντζιαράς: "Σα να έπαιζε η Ιταλία με το... Σαν Μαρίνο"

Ο τεχνικός του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς, κατά τη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), στάθηκε στην ποιοτική διαφορά των ερυθρόλευκων απέναντι στο σύνολο της Λευκάδας, παραλληλίζοντας τη δυναμική των δύο ομάδων με τη διαφορά ανάμεσα στο Σαν Μαρίνο και την Ιταλία. Επίσης, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το κλίμα των αποδυτηρίων των νησιωτών μετά την κατάκτηση του βαθμού. Αναλυτικά, τα λόγια του Ανδρέα Παντζιάρα:

"Εγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι σε έναν κάκιστο, για ακόμη μία φορά, αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα δυσκολεύει τις ποιοτικές ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οπως έχουμε πει από την αρχή της εβδομάδας είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έπαιζαν στη Β' Εθνική. Η διαφορά ήταν εμφανής. Αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν μας βγήκε καθόλου στο α' μέρος και αυτό ήταν εμφανές. Στο β' μέρος επανήλθαμε στο σχήμα που είχαμε στα προγούμενα ματς. Νομίζω ότι ο Θεός μάς χρωστούσε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα και μας το έδωσε απλόχερα.

Το σημαντικό είναι ότι κρατάμε το χαρακτήρα που έχουμε χτίσει ως ομάδα, που εμείς θεωρούμε ότι είναι ανίκητος. Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές μου ήταν ότι αν αυτός ο αγώνας ήταν ευρωπαϊκός θα ήταν σα να έπαιζε το Σαν Μαρίνο με την Ιταλία. Εμείς το Σαν Μαρίνο και ο Ολυμπιακός Βόλου η Ιταλία. Υπάρχει τεράστια διαφορά στις δύο ομάδες και γι' αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γι αυτό που πετύχαμε, όχι τον βαθμό αλλά για το ότι είδα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια να είναι χαμογελαστά και περήφανα γι' αυτό που πέτυχαν. Θέλω, τέλος, να ευχηθώ την καλύτερη συνέχεια στον Ολυμπιακό".

Last modified onSunday, 05 February 2017 18:43