noodles volos banner

Καβακάς: "Φεύγουμε πικραμένοι"

Στη δυσκολία των παικτών του να... καθαρίσουν με ένα δεύτερο τέρμα τη νίκη στη Λευκάδα στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου στη Λευκάδα απέναντι στον τοπικό Τηλυκράτη (1-1). Ο 44χρονος τεχνικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο στενοχωρημένοι, χωρίς ωστόσο να έχει παράπονο από την απόδοση των ποδοσφαριστών του, ενώ αναφέρθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τίμος Καβακάς: "Ηρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος στην καλή του ημέρα μπορεί να δυσκολέψει όλες τις ομάδες, και σε ένα κακό γήπεδο. θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα η οποία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χάσαμε ευκαιρίες και ήμασταν έτοιμοι να τελειώσουμε το παιχνίδι, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: 

"Στο δεύτερο ημίχρονο αναλωθήκαμε στο να μην κρατάμε την μπάλα, δημιουργήσαμε όμως πάλι κλασικές ευκαιρίες, στις οποίες θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα . Θα έλεγα ότι από την πλευρά μας διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το παιχνίδι με τον αντίπαλο προπονητή να ρίχνει στο παιχνίδι ακόμη έναν ψηλό επιθετικό. Ετσι, κι εγώ έβαλα τον Ντόικιτς για να έχουμε τρία δυνατά κορμιά στην άμυνα, καθώς ξέραμε ότι στα τελευταία τρία - τέσσερα λεπτά το παιχνίδι θα πάει στη διεκδίκηση και σε μια τέτοια φάση, που ήταν και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι, κατά την οποία πληρώσαμε την αδράνειά μας, δεχτήκαμε το γκολ. Ετσι, αντί για να φύγουμε με ένα διπλό, φεύγουμε πικραμένοι. Δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αν έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα σίγουρα αυτοί ήμασταν εμείς. Να δώσω συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη, που παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ηταν σήμερα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δυστυχώς τη χάσαμε και είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τ φιλοξενία".