noodles volos banner

Παντζιαράς: «Κίνητρο ο Ολυμπιακός Β. να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας»

Ο αυριανός αντίπαλος του Ολυμπιακου Βόλου, Τηλυκράτης, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, τις δύο εκτός έδρας με Πύδνα και Πιερικό και τη μία στην έδρα του με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ματς κατά το οποίο ισοφαρίστηκε στο 90’.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που στην έδρα της διατηρεί το αήττητο και δέχεται σ’ αυτή γκολ με το σταγονόμετρο (έχει δεχθεί δύο). Παράλληλα, οι τρεις ήττες μέχρι στιγμής έχουν προέλθει από τις ομάδες της Μαγνησίας, αφού έχει ηττηθεί σε Πανθεσσαλικό με 2-0 από τον Ολυμπιακό Β., Π. Μαγουλάς με 1-0 από τη Νίκη Β. και Βελεστίνο με 2-0 από τον Ρήγα Φεραίο.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς σε δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα, χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δύσκολο απέναντι ίσως στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και που αποτελείται κατά 90% από ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης κατηγορίας. «Είναι ένα κίνητρο αυτό για μας να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε στη δυναμική του Ολυμπιακού, βγάζοντας τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να επανέλθουμε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Περιμένω να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο, για να παρακολουθήσει ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του 40χρονου τεχνικού. Στα αγωνιστικά του Τηλυκράτη αμφίβολοι είναι οι Κτενάς και Μπουρδούβαλης.