noodles volos banner

Πλήρεις Νίκη και Ρήγας στο ντέρμπι του Π. Μαγουλάς

Χωρίς προβλήματα είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες θα παραταχτούν την Κυριακή (5/2) στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος στο μαγνησιώτικο ντέρμπι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου (15.00, Πολυχρόνης από την Πιερία, Καραγιάννης και Κοτούμπας από τη Λάρισα το διαιτητικό τρίο).

Στη Νίκη ο Μπάμπης Πετράκος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον προσαγωγό, το οποίο του είχε στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όντας ο μοναδικός απών την περασμένη Τετάρτη. Από την άλλη στον Ρήγα Φεραίο ο Λάκης Μπακάλης είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι διαθέσιμοι.

Η Νίκη θέλει στο τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια με αντίπαλους τους Βελεστινιώτες να τους νικήσει για πρώτη φορά, αφού πέρσι είχαμε δύο λευκές ισοπαλίες και φέτος στον πρώτο γύρο ο Ρήγας επικράτησε με 2-0. Πάντως υπάρχει πέρσι η επιτυχία της Νίκης με 3-2 για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό.

Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν μόνο τέσσερις θέσεις, αφού η Νίκη είναι στην 5η και ο Ρήγας στην 9η, αλλά η βαθμολογική διαφορά τους είναι της τάξεως των 11 πόντων (30 έναντι 19).

Αυτή που καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς είναι η Νίκη, η οποία προσπαθεί να πάρει τα πάνω της και να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Το έδαφος που έχει να καλύψει είναι μεγάλο, αφού η κορυφή απέχει δέκα βαθμούς και ο ρεαλιστικός στόχος για τους Βολιώτες είναι απλώς  να είναι ανταγωνιστικοί και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούν, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στους φιλάθλους τους.

Οι Βελεστινιώτες, η 18αδα των οποίων θα αποφασιστεί πριν το ματς (πολύ πιθανόν το ίδιο θα γίνει και με τη Νίκη), ψάχνουν το πρώτο τρίποντο μετά τις 11/12, καθώς μετά το 4-2 επί των Αμβρακίας, ήρθαν ισόπαλοι με Πιερικό εκτός και Μαύρους Αετούς εντός και έχασαν από Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Σεβαστής, έχοντας στα τελευταία τέσσερα ματς συγκομιδή δύο βαθμών.

 

 

Last modified onSaturday, 04 February 2017 02:53