noodles volos banner

Παίζει τα ρέστα της με Βασίλιεβιτς στη Φιλιππούπολη η Νίκη Β.

Ο Βασίλιεβιτς σήμερα στο Π. Μαγουλάς Ο Βασίλιεβιτς σήμερα στο Π. Μαγουλάς

Έχοντας στην αποστολή το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, τον επιτελικό μέσο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος αγωνιστικά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα, η Νίκη πηγαίνει αύριο στη Φιλιππούπολη, για να αντιμετωπίσει στις 15.00 τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας.

Από τη μία η μεταγραφή του Σέρβου και από την άλλη η επιστροφή των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη, που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής, ανεβάζει τον δείκτη της αισιοδοξίας για το σημερινό ματς (Μπλούνας ο διαιτητής, Καραγιάννης, Καλύβας  οι βοηθοί, όλοι από τη Φθιώτιδα).

Βέβαια, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, πρέπει και με τη βοήθεια των τριών προαναφερθέντων, να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα των κυανόλευκων σε σχέση με την αναμέτρηση στην Κατερίνη με τον Διαγόρα Σεβαστής, αφού ειδικά στο δεύτερο μέρος η βολιώτικη ομάδα στάθηκε τυχερή και βασίστηκε στις ικανότητες του τερματοφύλακά της Νίκου Τζήμα.

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:  Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Κόλα, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Τσιανάκας, Αλεξανδρής, Κόκας, Χουζούρης, Σκοπελίτης, Μέτσε, Μαλακασιώτης και Βασίλιεβιτς. Εκτός έμεινε ο Βέργος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Βουρδάκης που είναι τραυματίας.

Η Νίκη δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παίζει τα ρέστα της στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αφού η ήττα θα την αφήσει δέκα ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή και σίγουρα το αυριανό είναι το πιο κομβικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα σε περίπτωση που έρθει το διπλό, αυτό λέγεται έντονα ότι θα επηρεάσει θετικά και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

 Χωρίς Πέντα και Μουταφτσίσκι ο Απόλλων Λάρισας

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τη Νίκη ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης. Στην αποστολή δε συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Μαρτσέλο Πέντα, τη θέση του οποίου στην 19άδα πήρε και πάλι ο Χρήστος Αγρόδημος, ενώ απών είναι και ο Θάνος Γιαννακόπουλος, που αντικαθίσταται από τον Γιάννη Κολοβό, σε σχέση με την αποστολή της λαρισινής ομάδας στον αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μεταθέτει το ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού της λαρισινής ομάδας, Ράτκο Μουταφτσίσκι, για την Κυριακή, στο νέο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 17η αγωνιστική ημέρα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στην αποστολή του Απόλλωνα μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Κολοβός, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος και Συράκος.