noodles volos banner

Ζητούν την επιστροφή Πάτση φίλοι της Νίκης με επιστολή τους

Κίνηση για την επιστροφή του Ανδρέα Πάτση στη Νίκη έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των κυανόλευκων οπαδών και μάλιστα 140 Νικιώτες συνέταξαν μία επιστολή προς τον πρώην διοικητικό ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την οποία του ζητούν να γυρίσει και ν' αναλάβει την ομάδα, ενώ αναφέρουν σ' αυτήν ότι κανείς ηγέτης του δικού του διαμετρήματος δεν αφήνει το έργο του στη μέση. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η ανάλογη σελίδα στο facebook με τον τίτλο "Θέλω τον Ανδρέα Πάτση στη Νικάρα!!!"

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Ανδρέα,

Η αγαπημένη μας ομάδα, η Νίκη μας, η Νίκη σου, δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική... Είναι σίγουρο πως φροντίζεις να ενημερώνεσαι γύρω από την ομάδα και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν της αξίζουν αυτά που περνά.

Είναι αλήθεια ότι ο "χωρισμός μας", πιστεύουμε προσωρινός, δεν ήταν αυτό που χαρακτηρίζουμε "βελούδινος". Λέχθηκαν πολλά. Και από εμάς και από εσένα...

Η Νίκη όμως είναι η προσωποποίηση του πάθους, λογικό και φυσικό επομένως να συμβούν όλα αυτά, σε μία θυελλώδη σχέση, που εξελίχθηκε κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες! Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα ακόμα και σ’ αυτή την σκληρή πραγματικότητα, έβαλες μπροστά την προσωπικότητά σου και με όλες σου τις δυνάμεις, έκανες αυτό που για 50 ολόκληρα χρόνια έμοιαζε άπιαστο όνειρο: Μας ένωσες όλους γύρω από την αγαπημένη Νίκη και το πιο τρελό όνειρο, η άνοδος στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ, πήρε σάρκα και οστά!!!

Μία άνοδο όμως που δεν τη χαρήκαμε, αφού η εσωστρέφεια μας χτύπησε στην πιο κρίσιμη στιγμή... Δε θέλουμε να γίνουμε "δικαστές" και να μοιράζουμε ευθύνες.

Δεν είναι αυτό που θα σώσει την ομάδα μας από τη μίζερη πραγματικότητα που ζει. Αυτό που θα σώσει την ομάδα μας, τη Νίκη μας, τη Νίκη σου, το ξέρεις πολύ καλά πως είναι η επιστροφή σου! 

Έλα πίσω να ολοκληρώσεις το έργο σου...

Έλα πίσω να λυτρώσεις αυτόν τον κόσμο που πλημμύρισε τη Δημητριάδος εκείνο το μαγικό βράδυ της ανόδου...

Έλα πίσω γιατί εσύ ο Ανδρέας Πάτσης, πονάς για την ομάδα σου...

Ο "θρόνος" που μας ανέβασες Ανδρέα είναι άδειος και μας περιμένει για να μην ξαναπέσουμε ποτέ!!!

Είναι τα δικά σου λόγια που μας έκαναν εκείνο το αξέχαστο βράδυ να κλαίμε από χαρά και πιστεύουμε πως τα εννοούσες...

Νομίζουμε ότι ήρθε αυτή η ώρα της μεγάλης σου επιστροφής, είμαστε βέβαιοι ότι το θέλεις κι εσύ αυτό, το θέλεις να δώσεις χαρά και όραμα σ’ αυτόν τον κόσμο που σε λάτρεψε, σ’ αυτόν που σε απογοήτευσε.

Η Νίκη σε χρειάζεται, δε θα της το αρνηθείς!

Ποτέ η Νίκη δεν υπήρξε τόσο ισχυρή, όσο εκείνη την εποχή που η ΠΑΕ με ηγέτη εσένα και ο ερασιτέχνης, με πρόεδρο τον Γιάννη Ξάνθη, μόνο φόβο προκαλούσε σε κάθε αντίπαλο!!!

ΥΓ: Κανένας ηγέτης του δικού σου διαμετρήματος, δεν αφήνει το έργο του στη μέση.

ΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»