noodles volos banner

Στ. Φάτσης: 'Έπαιξε ρόλο ότι δεν υπήρξε πρόταση για την επόμενη μέρα"

Το ότι δεν υπήρχε πρόταση για την επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι θεωρεί ως αιτία που δεν υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του κ. Θ. Τζήμα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτσης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα στον Βόλος 9.86.

Ο κ. Φάτσης μίλησε για τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στη Γ.Σ. της Δευτέρας και σχολίασε το αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι με τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και με το ότι έφυγαν πριν την ψηφοφορία 16 άτομα (σ.σ. ήταν παρόντα 136 μέλη και ψήφισαν για την πρόταση μομφής τελικά 120) δεν καλύφθηκε κανείς για την επόμενη μέρα. Έπαιξε ρόλο η δικιά μου απάντηση στον κ. Μανιατάκη, η οποία είναι και αληθινή, ότι ο Ερασιτέχνης από μόνος του δεν μπορεί να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από κει και πέρα όμως δεν υπήρχε μία υποστήριξη στον Ερασιτέχνη από κάποιους, οι οποίοι θα έλεγαν ότι εμείς είμαστε δύο-τρία-τέσσερα άτομα και μπορούμε να υποστηρίξουμε τον Ερασιτέχνη, ώστε να τρέξει το τμήμα.

Αυτό το πράγμα προέκυψε μέσα από τη διαδικασία, οπότε υπήρχε μία αβεβαιότητα για το αύριο. Όταν πας σε μία διαδικασία, που καταλήγει σε μυστική ψηφοφορία, πρέπει να είσαι ανάλογα προετοιμασμένος. Δηλαδή, αν ήμουν μέσα στους 51 που υπογράφουν μία πρόταση μομφής, θα είχα καταστρώσει ήδη ένα σχέδιο, το οποίο θα κατέθετα χθες. Τη διάδοχη κατάσταση δηλαδή, για να φύγουν οι απορίες από τον κόσμο για το τι κάνουμε αύριο.

Μείναμε μόνο στις κατηγορίες και στο παρελθόν και για το μέλλον δεν είπε κανένας. Η παρουσίαση που έκανε το Blue Club με το οπτικό και ακουστικό υλικό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. Έκαναν δουλειά τα παιδιά. Έκαναν την πρόταση για το πώς πρέπει να πάμε, αυτή όμως θα έπρεπε να στηριχθεί οικονομικά από κάποιους. Θεωρώ ότι αυτό έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ενδεχομένως περίμεναν μία ομάδα ανθρώπων, που θα έβγαινε, για να στηρίξει τον Ερασιτέχνη και την πρόταση των παιδιών, που δεν ήταν δικιά τους η πρόταση μομφής, για να είμαστε ξεκάθαροι, γιατί πάνω από το 50% δεν ήταν μέλη του Blue Club». 

Last modified onTuesday, 17 January 2017 15:43