noodles volos banner

Οι τοποθετήσεις των μελών στη Γ.Σ. της Νίκης

Μετά την απόφαση για διεξαγωγή ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής, τα μέλη βγήκαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και περίμεναν να φωνάξουν τα ονόματά τους τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, για να ψηφίσουν. Η εφορευτική επιτροπή αποτελούνταν από τους κ.κ. Αντ. Ακτσιαλή, Απ. Κουφογεώργο και Νεκτάριο Αντωνίου.

Στις τοποθετήσεις των μελών, που προηγήθηκαν, ξεχώρισε αυτή του εισαγγελέα και μέλους της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Αγγελάρα, ο οποίος τόνισε ότι η διαδικασία είναι παράνομη και πως ο κ. Τζήμας θα μπορέσει να διεκδικήσει αποζημιώσεις, γι’ αυτό κάλεσε να επικρατήσει η σύνεση και να μπουν κάποιοι όροι διοίκησης στον κ. Τζήμα και να πλαισιωθεί με κάποια πρόσωπα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν ψήφισε τον κ. Τζήμα στη Γ.Σ. του Ιουνίου.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Μανιατάκης έθεσε το ζήτημα της επόμενης μέρας κι αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ερασιτέχνης, για να απαντήσει ο κ. Φάτσης ότι δεν μπορεί να “τρέξει” την ομάδα και πως θα συγκροτηθεί μία Δ.Ε. και θα βγει ανακοίνωση. Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στ. Κολόζος αναφέρθηκε σε "απληρωσιές", φέρνοντας ως παράδειγμα ακόμη και ξενοδοεχείο στη Νέα Ιωνία.

Η Φ. Κοκκινάκη μίλησε επικριτικά, όπως αναμενόταν, για τον κ. Τζήμα, ενώ ο Λευτέρης Κατσαλής είπε πως πριν λίγα χρόνια απαιτούσαν όλοι να φύγει ο Ανδρέας Πάτσης μετά το συμβάν με τη Ζάκυνθο στο Κύπελλο, ενώ στην ουσία δεν υπήρχε αντιπρόταση, κάτι που επαναλαμβάνεται και τώρα, όπως ανέφερε. 

Σε ό,τι αφορά τον πρώην αντιπρόεδρο Γ. Κουτσούκη στάθηκε στο πρόβλημα ενότητας, που απασχολεί τη Νίκη, και είπε ότι δεν είναι ούτε με τον Βούλγαρη, ούτε με τον Τζήμα, ούτε με τον Πάτση. 

Ο κ. Ρούσσας ανέβηκε πάλι στο βήμα, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών, και υπογράμμισε πως με το να φύγει ο Τζήμας από τον σύλλογο δε σημαίνει ότι θα λυθούν τα προβλήματα και πως δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους της πρότασης μομφής, καθώς ο πελάτης του δεν έκλεψε λεφτά από το ταμείο, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Last modified onTuesday, 17 January 2017 11:02