noodles volos banner

Η επιστολή του κ. Τζήμα, που δεν έδωσε το παρών

Ο κ. Ρούσσας, εκπρόσωπος του κ. Τζήμα, καθώς ο ίδιος δεν έδωσε τα παρών στη Γ.Σ., ανέβηκε στο βήμα, για να παρουσιάσει τη θέση του κ. Τζήμα και ανέγνωσε μία επιστολή του πελάτη του, με την οποία θέλησε να κάνει κάλεσμα ενότητας.

 Σ’ αυτήν την επιστολή ο κ. Τζήμας ανέφερε ότι η σύγκληση της Γ.Σ έγινε με τρόπο που αντίκειται στο καταστατικό του συλλόγου και προκειμένου να υπερασπιστεί  τα συμφέροντα του σωματείου και τα συμφέροντά του, απέστειλε εξώδικο με τους λόγους, για τους οποίους δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ., για να μην οδηγηθεί ο σύλλογος σε έναν κυκεώνα δικαστικών διενέξεων.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν υφίσταται η παραμικρή ένδειξη ότι δεν ενήργησε κατά παράβαση του καταστατικού και πως έπρεπε η πρόταση μομφής να στρέφεται κατά όλων των μελών της Δ.Ε. κι όχι μόνο κατά του ίδιου, για να είναι νόμιμη (άρθρο 11, παρ. 4, περίπτωση γ), ενώ πρόσθεσε πως δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι δεν ήταν εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις του.

Επίσης, στην επιστολή γινόταν σαφές ότι θα αποσύρει το εξώδικο, αν δεν τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση μομφής ή, εφόσον αυτό δε γίνει, αν καταψηφιστεί. Έκανε κάλεσμα όλοι οι Νικιώτες να δώσουν απάντηση σε όλους όσοι θέλουν το κακό της Νίκης και τους αντιπάλους της και να πορευθούν όλοι μαζί ενωμένοι. Ζήτησε, δε, από τους παρευρισκόμενους να προασπίσουν την ενότητα της Νίκης και να πάνε όλοι μαζί ενωτικά.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Δημήτρης Καραγιάννης ζήτησε από τον κ. Ρούσσα να ανακαλέσει τα περί μη νομιμότητας της Γ.Σ. κι αυτός το αποδέχτηκε και διευκρίνισε ότι δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, για να μη γίνει η Γ.Σ., γιατί δε θα ήταν καλό για την ομάδα, τον σύλλογο και τον κ. Τζήμα.

Στη συνέχεια ο κ. Ρούσσας μίλησε για μη τήρηση του χρονικού ορίου από τη στιγμή της προκήρυξης της Γ.Σ. μέχρι τη στιγμή διεξαγωγής της, που είναι επτά μέρες πριν, αλλά ο κ. Φάτσης διευκρίνισε ότι δεν είχε αναφερθεί μόνο ο τόπος λόγω των καιρικών συνθηκών. «Γι’ αυτόν τον λόγο είναι άκυρη η Γενική Συνέλευση», απάντησε ο κ. Ρούσσας, με συνέπεια να υπάρχει αντίδραση από το σώμα.

Ο κ. Φάτσης ρώτησε τον κ. Ρούσσα αν γνωρίζει τι θα κάνει ο πελάτης του, εφόσον η ψηφοφορία είναι εναντίον του, ουσιαστικά δηλαδή μία δήλωση προθέσεων, για να απαντήσει ο δικηγόρος του ότι αυτό δεν το ξέρει και πως εφόσον όλοι είναι καλοπροαίρετοι, δε θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ενέργειες ακύρωσης της Γ.Σ. και των αποφάσεών της.

 Ο κ. Καραγιάννης ζήτησε να αποφασίσει το σώμα αν θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την πρόταση μομφής. 

Τελικά με 85 ΝΑΙ και 46 ΟΧΙ πέρασε η πρόταση για ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής.

 

Last modified onMonday, 16 January 2017 22:20