noodles volos banner

Η παρουσίαση της πρότασης μομφής κατά του κ. Τζήμα

Στη Γ.Σ. της Νίκης αρχικά υπήρξε ενημέρωση από τον κ. Φάτση ότι υπήρχε απαρτία, ώστε να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση. Ακολούθως το απλό μέλος της Ερασιτεχνικής Νίκης και μέλος του Blue Club Απόστολος Βατσαρέας παρουσίασε την πρόταση μομφής, που υπογράφεται από 50 οπαδούς της Νίκης.

Ο κ. Βατσαρέας αναφέρθηκε σε μία σειρά δημοσιευμάτων, για να παρουσιαστούν οι λόγοι της πρότασης μομφής, που αφορούν υποσχέσεις του κ. Τζήμα που δεν τηρήθηκαν, όπως ανακατασκευή του γηπέδου Π. Μαγουλάς, αναμόρφωση του υπάρχοντος και του αγωνιστικού του χώρου, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με πλαστικό ταρτάν,  πρωταθλητισμός και μεταγραφές, απόκτηση λεωφορείου, δημιουργία μπουτίκ,  κυκλοφορία επίσημου περιοδικού της Νίκης, χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου ως δεύτερης έδρας (τελικά δηλώθηκε το γήπεδο του Πυράσου), παρουσίαση νέων εμφανίσεων σε εκδήλωση στα Πευκάκια, που ποτέ δε φόρεσε η ομάδα.

Ο κ. Βατσαρέας διευκρίνισε ότι η πρόταση μομφής έχει ως βάση της την αναξιοπιστία, την ασυνέπεια και την προσβολή του ιστορικού σωματείου, όπως είναι η Νίκη, από την πλευρά του κ. Τζήμα λόγω συνεχών αστείων αναρτήσεων στα όρια της γελοιότητας, όπως ειπώθηκε από τον ομιλούντα και γιατί δε συμμορφώνεται στις αποφάσεις της Γ.Σ., που είχε αποφασίσει να μην εκπροσωπεί επικοινωνιακά τη Νίκη ο κ. Τζήμας, απόφαση που δε σεβάστηκε.

Ο Απ. Βατσαρέας πρόσθεσε ότι οι υπογράφοντες την πρόταση μομφής δεν επιδιώκουν την ποινική δίωξη ούτε και τη συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Τζήμα και ζήτησε να υπερψηφιστεί η πρόταση από τα μέλη της Ερασιτεχνικής, προτείνοντας τη συστράτευση των παραιτημένων μελών της Δ.Ε. και των εναπομεινάντων μελών της Δ.Ε.

Την ένστασή του διατύπωσε ο εισαγγελέας κ. Αγγελάρας, που τόνισε ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για την αποπομπή του κ. Τζήμα, όπως κακοδιαχείριση.

Η κ. Φ. Κοκκινάκη από τη μεριά της επισήμανε ότι η Γ.Σ. είναι κυρίαρχη να πάρει όποια απόφαση θέλει.

Ο κ. Φάτσης επίσης έκανε λόγο για εξώδικη δήλωση του κ. Τζήμα που του επιδόθηκε, όπου αναφέρονται παρατυπίες σε σχέση με την πρόταση μομφής και ότι θα διεκδικήσει κάποια χρήματα.