noodles volos banner

Θα δοκιμάσει τον Κώστα Δάβρη από τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός Β.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το ρεπό της Κυριακής που είχε δώσει στους ερυθρόλευκους ο Τίμος Καβακάς. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, όπως και αύριο Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη η ομάδα θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό, όπου έχει από την επόμενη Κυριακή τρία συνεχόμενα παιχνίδια έδρας μέσα σε οκτώ ημέρες με Ρήγα Φεραίο, Θεσπρωτό και Αχιλλέα. Και από τα τρία θα λείψει ο Κολημήτρας, που είναι τραυματίας, ενώ από το πρώτο ο τιμωρημένος Σουάνης.

Οι άνθρωποι της ομάδας είδαν με ανακούφιση πως παρά το κρύο δεν είχαμε άλλα ακραία φαινόμενα κι έτσι σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός θα ξαναμπεί σε μία σειρά, με την αγωνία ωστόσο να υπάρχει για το πόσο θα έχουν επηρεαστεί τα δύο γήπεδα στο Πανθεσσαλικό, το κεντρικό και το βοηθητικό.

Όπως έχουμε επισημάνει, οι τρεις βασικές κινήσεις που έγιναν με τους Μασάντο, Μουκάμ και Ντόκιτς ικανοποιούν την τεχνική ηγεσία, που δε θα έλεγε όχι σε μία-δύο ακόμη προσθήκες, χωρίς όμως να υπάρχει πίεση για την ολοκλήρωσή τους. Μάλιστα, εκτιμάται πως μέχρι το τέλος της βδομάδας δε θα υπάρχει νέα ανακοίνωση, ενώ η είδηση είναι ότι αναμένεται, για να δοκιμαστεί ένας νεαρός στόπερ από την Κ20 του Πανιωνίου, ο 19χρονος Κωνσταντίνος Δάβρης.

Ο Πανιώνιος έχει παράδοση στην ανάδειξη παικτών και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι πούλησε τον Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, ενώ αυτός είχε συμμετοχές μόνο στη δεύτερη ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι θα τεστάρουν τον κυανέρυθρο αμυντικό, που σίγουρα είναι μέλος μίας πολύ καλής ποδοσφαιρικής σχολής, και αναλόγως θα πράξουν. 

Τέλος, να τονιστεί ότι σήμερα ταξίδεψε για το Ρέθυμνο ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος, για να παρακολουθήσει από την Τρίτη τη Σχολή UEFA A (1η φάση) του Ρεθύμνου, τα μαθήματα της οποίας θα διαρκέσουν από τις 17-28 Ιανουαρίου.