noodles volos banner

Αλέκος Αναστασίου: «Ανυπομονούμε να παίξουμε τη Δευτέρα»

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου προπονήθηκε αναγκαστικά την Πέμπτη στον κλειστό του Πανθεσσαλικού για τον στίβο, με τον Κολημήτρα να δίνει το παρών, αλλά να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα. Το καλό για τους παίκτες είναι ότι και στο ταρτάν κάνουν κάποιες ασκήσεις και παιχνίδια με την μπάλα, καθώς έχουν να προπονηθούν σε γήπεδο από την περασμένη Δευτέρα στην Αγία Παρασκευής, ενώ ίσως σήμερα γίνει προσπάθεια να πάνε σε κάποιο πλαστικό γήπεδο, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο, αν τελικά γίνει, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος κουβαλά τιμωρία από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμας.

Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν ν’ αγωνιστούν τη Δευτέρα και η είδηση για μία νέα αναβολή δε θα ηχήσει καλά στ’ αυτιά τους. Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports ο Βολιώτης φορ της ομάδας Αλέκος Αναστασίου, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε να παίξουμε και θεωρούμε ότι δε μας συμφέρει, αν υπάρξει άλλη αναβολή. Από ένα σημείο και πέρα οι προπονήσεις γίνονται λίγο μονότονες και θέλουμε όλοι να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο το προηγούμενο διάστημα και αισθανόμαστε ότι είμαστε πανέτοιμοι να δείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που βάλαμε στο παιχνίδι μας με τον κ. Καβακά. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, υπάρχει αρκετά καλό κλίμα στην ομάδα και τον πρώτο ρόλο σ’ αυτό τον έχει ο κ. Καβακάς, που με τα λόγια του και τη νοοτροπία που μας έχει εμφυσήσει μας κάνει να δουλεύουμε με μεγάλη όρεξη και όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή να επανέλθουμε στην πρώτη θέση. Θεωρώ ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ και μπήκαν στην ομάδα και τα νέα παιδιά. Ακόμη και ο Σουάνης, που είναι δύο μέρες στον Ολυμπιακό, εγκλιματίστηκε γρήγορα, καθώς είναι ένας έμπειρος παίκτης.

Το καλό για μας είναι ότι παρόλα τα προβλήματα με τον καιρό δε χάσαμε προπόνηση είτε σε πλαστικό είτε στο κλειστό του Πανθεσσαλικού και είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Θετικό είναι επίσης πως όλοι γύρω από την ομάδα συνεχώς μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας, και ο κ. Μπονόβας, όποτε μπορεί, καθώς διαμένει στην Αθήνα, και φυσικά ο Τζόναθαν Βαΐτσης και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος».