noodles volos banner

Αποσύρεται ο μέγας χορηγός της Νίκης, αν φύγει ο Θ. Τζήμας

 Για την πρόθεση του μεγαλύτερου χορηγού της Νίκης, του ιδιοκτήτη της εταιρείας Passion Fruit, να αποσύρει τη χορηγία του, αν δεν ολοκληρώσει τη θητεία του ο κ. Τζήμας, κάνει λόγο ανακοίνωση στο σάιτ της Νίκης. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοίκησης με τους χορηγούς μας.

Ιδιαίτερα δε η διοίκηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στον μέγα χορηγό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας "Passion Fruit". Άπαντες στήριξαν το μεταγραφικό πλάνο της διοίκησης, ενώ εξέφρασαν και την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, το "Blue Heart".

Όμως, όλα αυτά υπό προϋποθέσεις... Βασική προϋπόθεση φυσικά η ολοκλήρωση της νόμιμης θητείας του κ. Τζήμα στην προεδρία της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Σε διαφορετική περίπτωση ο μέγας χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα προβεί σε ανάκληση της χορηγίας του! Αυτό το έχει κάνει και δημόσια γνωστό ο ιδιοκτήτης της εταιρίας "Passion Fruit" κ. Νίκος Imeraj».