Logo
Print this page

Π. Μαντζανάς: "Ξεπερνάνε τη φαντασία τα ψεύδη του κ. Μπονόβα"

Δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Ανδρέα Μπονόβα περί απλήρωτων παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για τρεις μήνες ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς, που σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

"Εχουμε επιλέξει να πορευθούμε με έναν ήρεμο τρόπο λειτουργίας και δομής, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, κάτι που δικαιωματικά ζητάμε και από τους άλλους. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, που σε Κυριακάτικη εκπομπή σε κανάλι του Βόλου, προέβη σε ψεύδη που ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας και της προκλητικότητας και φθάνουν ακόμη και μέχρι τις ...δικαστικές αίθουσες για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.

Ο σκοπός του φυσικά είναι να επηρεάσει τους φίλους της ομάδας του και να κρύψει κάτω από το ...χαλί, τις όποιες δικές τους, αδυναμίες.

Λοιπόν κ. Μπονόβα εάν δεν ανακαλέσετε εντός 24ωρου, θα σας καλέσει εισαγγελέας να αποδείξετε, αυτά που - ψευδώς υποστηρίζετε - και για τον λόγο τον οποίο το πράξατε.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό μπορούν κάλλιστα να σας το διαβεβαιώσουν οι πάντες, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.

Τελικά λυπούμεθα, αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το μόνον που καταφέρατε ήταν να μειώσετε στις συνειδήσεις μας τον ποδοσφαιρικό σας βίο και να μας δείχνετε περίτρανα σε τι ...πανικό έχετε περιέλθει.

Σας υποσχόμαστε όμως ότι ο έντιμος αγώνας μας θα συνεχισθεί και θα κορυφωθεί τον Μάϊο".

Για τον
Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ»

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]