Logo
Print this page

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας η Έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης Β.

Την Τετάρτη στις 17.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας θα διεξαχθεί η Έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, όπως ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κ. ΤΖΗΜΑ

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη συνεδρίαση του, της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη το με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017 έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ’, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 17:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 31/12/2016. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]