noodles volos banner

Αισιοδοξεί για την πρόταση μομφής και απειλεί με διώξεις ο Τζήμας

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της Νίκης τονίζεται ότι θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις με πραγματοποίηση μεταγραφών και πως στην έκτακτη Γ.Σ. της επόμενης Τετάρτης δε θα περάσει η πρόταση μομφής εναντίον του κ. Τζήμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο πως πολύ σύντομα οι εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ της ομάδας μας.

Και οι μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν, αυτές που χρειάζεται πραγματικά η Νίκη για να ενισχυθεί, ενώ και στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (11/1) με την παρουσία του σ’ αυτή, τα μέλη του συλλόγου θα φύγουν χωρίς την παραμικρή... μομφή προς το πρόσωπό του!

Επίσης τονίζει πως η Νίκη δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα, οι συμφωνίες προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προπονητές τηρούνται στο έπακρο και όλοι πρέπει κι επιβάλλεται να κοιτάξουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».

Θυμίζουμε ότι με προγενέστερη ανάρτησή του που συνοδευόταν με φωτογραφία του ίδιου έξω από τον Άρειο Πάγο, ο κ. Τζήμας είχε χαρακτηρίσει άκυρη κάθε πρόταση μομφής κατά του προέδρου Αθλητικού Σωματείου ή Συλλόγου, εφόσον το αθλητικό σωματείο δεν εμφανίζει ζημιές ή ελλείμματα και ο ίδιος συμπλήρωνε εν είδει απειλής: «Τα άτομα που υποβάλλουν την πρόταση μπορεί να διωχθούν για συκοφαντική δυσφήμιση ειδικά βαριάς μορφής, εάν υποβληθεί δε δόλια».

Όπως όλα δείχνουν ο Θανάσης Τζήμας θα κάνει τα πάντα, για να μείνει στη Νίκη, παρά το ότι η Γ.Σ. είναι έτοιμη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής εναντίον του και να του δείξει τον δρόμο της εξόδου.