noodles volos banner

Προσπαθεί να κρατηθεί όρθια η Νίκη

Με τους παίκτες και το προπονητικό τημ να παλεύουν να κρατήσουν την ομάδα όρθια, ώστε να πάνε στην Κατερίνη, για να τα παίξουν όλα για όλα στο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής, προετοιμάζεται η Νίκη.

Σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά ποδοσφαιριστές και προπονητές προσπαθούν να δουλέψουν σωστά, μέσα σε συνθήκες που δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σίγουρα πολλές φορές, όταν υπάρχουν προβλήματα και διοικητική αναταραχή σε μία ομάδα και το κλίμα δεν είναι αυτό που πρέπει, ενδεχομένως αυτό να οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερο δέσιμο και συσπείρωση τους παίκτες κι αυτό να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας, τουλάχιστον για το επόμενο παιχνίδι.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσε το παρών ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, όπως και στη χθεσινή, και όλα δείχνουν ότι δε θα προχωρήσει η πρόσληψή του ως τεχνικού διευθυντή. Εξάλλου, όταν μία ομάδα έχει άλλες ανάγκες, αυτό φαντάζει ως πολυτέλεια. Επίσης, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς τους Ουκρανούς, που έχουν φύγει, ενώ ο Σκοπελίτης μετέχει μεν κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας, αλλά με αβέβαιο το μέλλον του, μέχρι να βγει το δελτίο του και να υπογράψει.

Κατά τα άλλα, σήμερα ο Τσιουρέλης ένιωσε ένα τράβηγμα και αποχώρησε κάποια στιγμή, ενώ ο Βέργος γυμνάστηκε και σήμερα και μάλιστα συμμετείχε ακόμη και στο διπλό, αλλά πρέπει να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς. Πάντως ο Στ. Ξηροφώτος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο γυμναστής Αργύρης Παλάσκας, τέλος, να τονιστεί ότι δεν ήταν στην προπόνηση ούτε την Τρίτη ούτε σήμερα Τετάρτη.