noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: «Το φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου»

Με μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί πλήρης προετοιμάζεται ο Ρήγας Φεραίος για το πρώτο παιχνίδι του 2017 στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τιμωρίες δεν υπάρχουν, τραυματισμοί επίσης, ενώ και ο Μπόρας όλα δείχνουν ότι θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας μετά τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας κ. Λάκης Μπακάλης μίλησε στο magnesiasports για το ματς της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι τον προβληματίζει πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα του από το 20ημερο χωρίς επίσημους αγώνες. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Εμείς είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο και να έχουμε μία καλή παρουσία στην κατηγορία και μέχρι το τέλος επιδιώκουμε να έχουμε μία καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή σε σχέση με πέρσι. Είναι φυσιολογική ανησυχία για μένα πώς θα παρουσιαστούμε μετά από ένα 20ημερο χωρίς αγώνες, καθώς είχαμε βρει ρυθμό προς το τέλος του 2016 και κάναμε μία καλή εμφάνιση και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό.

Ασφαλώς και δουλέψαμε το διάστημα της διακοπής, όμως άλλο είναι να βρίσκεσαι σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι άλλο οι προπονήσεις».

Τέλος, να τονιστεί ότι στον Ρήγα Φεραίο δεν επιδιώκουν να κάνουν κάποια μεταγραφή και θα είναι έκπληξη, αν συμβεί το αντίθετο.