Logo
Print this page

Μόνο Χατζής και Μπόρας οι απόντες για τον Ρήγα Φεραίο

Τελευταίος εκτός έδρας βαθμός για τον Ρήγα Φεραίο στη Φιλιππιάδα Τελευταίος εκτός έδρας βαθμός για τον Ρήγα Φεραίο στη Φιλιππιάδα

Σε μία έδρα που πέρσι υπέστη τη μεγαλύτερη σε εύρος ήττα του φιλοξενείται την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος, αυτή του Πιερικού. Οι Βελεστινιώτες είχαν χάσει την περασμένη σεζόν από την ομάδα της Κατερίνης με 4-1 κι όχι μόνο δε θέλουν να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο, όπως είναι εύλογο, αλλά να επιστρέψουν και στα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Τελευταία φορά αυτό συνέβη στις 2 Οκτωβρίου, όταν είχαν αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Φιλιππιάδα από τον Εθνικό, που είναι και ο μοναδικός τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μακριά από το σπίτι τους, αφού μετρούν στα άλλα τέσσερα ματς μόνο ήττες.

Ο Ρήγας είναι πέντε βαθμούς πάνω από τον επόμενο αντίπαλό του και θέλοντας να δείξει στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μία διαφορετική εικόνα σε ό,τι αφορά την αμυντική του λειτουργία, θα επιδιώξει να κλείσει θετικά το 2016.

Στην προσπάθειά τους αυτοί θα πάνε με γεμάτη φαρέτρα, αφού ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει μόνο στον Χατζή και τον Μπόρα, που δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και λείπουν για μεγάλο διάστημα, ενώ επιστρέφει ο Αλεξίου, που είχε απουσιάσει για προσωπικούς λόγους την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Αμβρακία. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]