noodles volos banner

Στ. Ξηροφώτος: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, ούτε και να χάσουμε»

Για ανωτερότητα των Μαύρων Αετών στο πρώτο μέρος, παρά τις ευκαιρίες των Ναουμίδη και Πετράκου, αλλά και για καλύτερη απόδοση της δικής του ομάδας στην επανάληψη έκανε λόγο ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ελευθεροχώρι. «Όμως τελικά ο αντίπαλος ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δε δικαιούμασταν τη νίκη βάσει της εικόνας, φυσικά ούτε αξίζαμε την ήττα. Είναι μια άσχημη ημέρα για εμάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τα τρία παιχνίδια», συμπλήρωσε ο Βολιώτης τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της εμφάνισης ανέφερε δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του ότι τρεις βαθμοί ήταν με τον Ολυμπιακό και τρεις με τους Μαύρους Αετούς, ενώ για το αν απομακρύνεται η ομάδα από τους στόχους του επισήμανε ότι είναι νωρίς ακόμη και έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί ήταν απολύτως απαραίτητοι, γι’ αυτό και στο τέλος με την αλλαγή του Μαλακασιώτη στο 85' έβαλε και δεύτερο επιθετικό. «Δεν μας έκανε το "Χ", αλλά με βάση την εικόνα μας δεν αξίζαμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να διεκδικήσουμε την άνοδο», ήταν το σχόλιο του Στέφανου Ξηροφώτου.  Τέλος, μίλησε για έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, πως οι 14-15 παίκτες δεν άντεξαν σε τρία παιχνίδια μέσα σε μια βδομάδα και ότι υπάρχει ανάγκη δύο-τριών συγκεκριμένων μεταγραφών.