noodles volos banner

Ένα βαθμό σε οκτώ αγώνες οι Μαύροι Αετοί, αλλά πάντα επικίνδυνοι

Να μην επιτρέψει στους Μαύρους Αετούς να … φτερουγίσουν θέλει την Κυριακή η Νίκη απέναντι στην ομάδα του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων εκτός έδρας (15.00, Μαμασούλας, Λεζάης, Μεταξιώτης  από τη Μακεδονία το διαιτητικό τρίο), αντιθέτως δεδομένος στόχος είναι να φύγει με το διπλό, επιστρέφοντας μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες.

Οι νεοφώτιστοι Τρικαλινοί είναι ομάδα που κερδίζουν τις εντυπώσεις, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά τους λείπουν τα αποτελέσματα , με συνέπεια -μετά το θετικό ξεκίνημα γι’ αυτούς με 5 βαθμούς με μία νίκη και δύο ισοπαλίες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές- να έχουν στις επόμενες οκτώ μόλις έναν βαθμό συγκομιδή με μία ισοπαλία και επτά ήττες που τους έφεραν στην προτελευταία θέση.

Πάντως στη Νίκη μόνο εύκολο δε θεωρούν το ματς, καθώς η αντίπαλός τους είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές και με επικίνδυνους παίκτες, που μπορεί να κάνουν ζημιά. Αυτό αποδείχθηκε και στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής την προηγούμενη Κυριακή, με τους Τρικαλινούς να προηγούνται με 0-2, αλλά να μην αντέχουν και να ηττώνται με 4-2, αλλά και στο ματς Κυπέλλου με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, το οποίο μετά από το 2-2 του κανονικού αγώνα και το 4-4 στην παράταση κρίθηκε στα πέναλτι εις βάρος τους.

Θετικό για τη Νίκη είναι ότι οι αντίπαλοί τους έπαιξαν ένα έξτρα 30λεπτο και έκαναν και ένα μακρινό ταξίδι και ίσως τους βγει αυτή η κούραση κάποια στιγμή στο ματς της Κυριακής.

Από τη μεριά της η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της  και μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί, είναι σίγουρο ότι θα βρουν τις ευκαιρίες να σκοράρουν απέναντι σε μία αμυντική γραμμή, που δέχεται φάσεις. Βέβαια στην έδρα τους οι Τρικαλινοί είναι καλύτεροι σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού εκεί έχουν ισορροπημένο γκολ-αβερέιτζ με 4-4 τέρματα, ενώ συνολικά έχουν 8-19.

Το Σάββατο θα ανακοινωθεί η αποστολή για τους κυανόλευκους, οι οποίοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αλεξανδρή για μία ακόμη φορά, όπως και τον Τσιαμπαλή-Σουάρες. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να μη βρίσκεται σ’ αυτήν και ο Τορεζάνι.