noodles volos banner

Με δύο επιστροφές και μία νέα απουσία ο Ρήγας με Αμβρακία

Στο ίδιο έργο θεατές είναι στον Ρήγα Φεραίο, καθώς για μία ακόμη φορά καλούνται μετά από μία μετριότατη εμφάνιση εκτός έδρας να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης στο δικό τους γήπεδο, όπου είναι φέτος αρκετά δυνατοί και εκεί μεταμορφώνονται.

Αντίπαλος τους την Κυριακή στις 15.00 η Αμβρακία Κωστακιών, που θα έρθει στο Βελεστίνο αυθημερόν και χωρίς απουσίες, ενώ προέρχεται από νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που την έφερε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Η αρτινή ομάδα είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στον δεύτερο όμιλο, αφού έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς με 1-10 τέρματα και για τον Ρήγα είναι μεγάλη ευκαιρία βάσει και της διαφοράς ποιότητας που τον χωρίζει από τους πράσινους του Δημήτρη Μπαλάφα να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι του.

Θετικό είναι για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη ότι επιστρέφουν από τιμωρία οι Σπαθής και Κυπτίου, αλλά θα λείψει για προσωπικούς λόγους (παρακολούθηση σεμιναρίου για το ποδόσφαιρο) ο Αλεξίου. Για μία ακόμη φορά δε θα είναι στη 18αδα οι Μπόρας και Χατζής.

Στο στάδιο του Βελεστίνου την Κυριακή θα παρουσιαστούν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει πριν το ματς τη 18αδα.  Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκαραγκάνης (Πιερίας), ενώ βοηθοί του οι Σιανίδης, Χουζανάς (Μακεδονίας). 

Last modified onFriday, 09 December 2016 22:08