noodles volos banner

Στ. Κολόζος: «Το Π. Μαγουλάς λίγο καλύτερο από το …Ελικοδρόμιο»

Με το πράσινο στο …πάρκο του Ελικοδρόμιου συνέκρινε τον αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέλιος Κολόζος, κάνοντας παρέμβαση στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης και λέγοντας εμμέσως ότι η υπόσχεση για έναν αγωνιστικό χώρο χαλί δεν τηρήθηκε, όπως και άλλες, αναφέροντας ως  παράδειγμα τις μεταγραφές.

Στη σύντομη παρέμβαση του ο κ. Κολόζος τόνισε:

«Ο πρόεδρος (σ.σ. Θ. Τζήμας) θα μας τρελάνει. Με την ομάδα, πρέπει να πω, όλοι πετάμε. Στηρίζουμε τον προπονητή και το απέδειξε όλος ο κόσμος με το χειροκρότημά του στα παιδιά μας και στο Κύπελλο. Δε γίνεται όμως κάποιος να μιλάει μόνος του, επειδή το έχουμε ζήσει αυτό και στο παρελθόν. Θα πουν μετά ότι δε μιλούσαμε. Στις 30 Οκτωβρίου σε δική σας εκπομπή ο πρόεδρος είπε ότι έχει κλείσει δύο παίκτες και πως είχε δώσει η Νίκη 25.000 ευρώ σε προκαταβολές. Τώρα πάμε σε αλλαγή πάλι. Αν είχαμε πάρει εκείνους τους δύο παίκτες τότε, θα είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Εγώ κάθε φορά που δίνεται μία υπόσχεση και δεν τηρείται, θα βγαίνω και θα το λέω. Το γήπεδό μας είναι λίγο καλύτερο από το Ελικοδρόμιο. Δεν έχω υπομονή για τίποτα πλέον. Μην περιμένουμε να φτάσει 30 Δεκεμβρίου. Αν είναι να κάνουμε μεταγραφές, να τις κάνουμε τώρα, αυτή τη βδομάδα. Εξάλλου ο πρόεδρος είπε ότι οι παίκτες θα προπονούνται τον Δεκέμβριο με την ομάδα. Μην περιμένουμε όπως το πλαστικό, που ήταν στο τελωνείο.

Τα οικονομικά θα τα συζητήσουμε στα όργανα. Η Νίκη δε χρειάζεται έναν πρόεδρο διαχειριστή, να βάζει όλος ο κόσμος χρήματα και να έχουμε τον κ. Τζήμα διαχειριστή. Αν είναι να του κόψουμε έναν μισθό.

Ο κ. Τζήμας επίσης δεν πρέπει να υπερηφανεύεται για τις ακαδημίες. Αν δεν ήταν ο Άκης Σουγγάρης, δε θα υπήρχε τίποτα φέτος. Τέτοιο παιδί, σαν τον Άκη, δεν έχω γνωρίσει. Τρέχουμε οι Βολιώτες, πληρώνουμε και βγαίνει ο κ. Τζήμας και τα καρπώνεται. Εγώ τα λέω και ας γίνω ο κακός».

*H απόδοση των δηλώσεων έγινε από το magnesiasports

Last modified onFriday, 09 December 2016 15:36