noodles volos banner

Φρεσκάρισμα στη Νίκη, αλλά με στόχο την πρόκριση-Η 18αδα

Την Ιστιαία για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής φιλοξενεί αύριο Τετάρτη (7/12) η Νίκη Β. στο Π. Μαγουλάς στις 12.30 το μεσημέρι σε μόνο αγώνα (διαιτητής ο Αστέριος Μπαλασάς από τον σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Ν. Συμεωνίδη και Ν. Τοροσιάδη). Οι κυανόλευκοι λίγες μέρες μετά το ντέρμπι και ενόψει ενός δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου την επόμενη Κυριακή θα παρουσιαστούν με νέα πρόσωπα, με τον Στέφανο Ξηροφώτο δικαιολογημένα να έχει αποφασίσει να φρεσκάρει την ομάδα και να χρησιμοποιήσει σίγουρα έναν εκ των πιτσιρικάδων Βουρδάκη, Ματθαίου ή Τσιανάκα στη βασική ενδεκάδα.

 Θα υπάρχουν κι άλλες αλλαγές και θα ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί είτε μένοντας εκτός 18αδας, όπως οι Βέργος, Νικλητσιώτης και Τζήμας, είτε στον πάγκο, όπως πολύ πιθανόν να συμβεί με τον Κορέτα. Να σημειωθεί ότι και ο Τορεζάνι είναι εκτός αποστολής, όπως και οι Αλεξανδρής και Τσιαμπαλής-Σουάρες.

Όσο rotation όμως και να γίνει δεδηλωμένος στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στους τέσσερις του δευτέρου ομίλου. Εξάλλου, υπάρχει και το κίνητρο ότι η αυριανή αντίπαλος έκανε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ζημιά στο Π. Μαγουλάς με την ισοπαλία με σκορ 2-2 που απέσπασε στις καθυστερήσεις στον αγώνα του πρωταθλήματος και άπαντες θέλουν μία μίνι ρεβάνς για εκείνη την απώλεια που έχει στοιχίσει πιο πολύ απ’ όλες μέχρι στιγμής στη Νίκη. Παράλληλα, δεν είχαν ηχήσει καλά στ’ αυτιά των ανθρώπων της Νίκης οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Εύβοιας Μίκι Τσίρκοβιτς σε εκείνο το ματς και είχε εκδοθεί μάλιστα και σχετική ανακοίνωση-απάντηση.

Η 18αδα που θα στηριχθεί ο Στέφανος Ξηροφώτος απαρτίζεται από τους Βουρδάκη, Δημολιό, Ζενούνη, Κόλα, Κόκα, Κορέτα, Μαλακασιώτη, Μουράτη, Ματθαίου, Μέτσε, Ναουμίδη, Παπαδήμα, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Πετράκο, Ράπτη, Τσιανάκα και Τσιουρέλη.

Θυμίζουμε ότι, αν η Νίκη πάρει αύριο την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τον Τηλυκράτη Λευκάδας στις 21/12.

Last modified onTuesday, 06 December 2016 19:09