noodles volos banner

ΣΦΟΒ: «Να ζητήσει εξαίρεση του Τζοβάρα ο Ολυμπιακός B.»!

Εχθρική προς τον Ολυμπιακό είδαν ότι ήταν η διαιτησία του Τζοβάρα στο ντέρμπι με τη Νίκη τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ) και εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ζητούν από τη διοίκηση της ομάδας τους να απαιτήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου ρέφερι στο μέλλον!  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε την εχθρική και απαράδεκτη διαιτησία του διαιτητή Τζοβάρα από τη Λαμία και στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας πριν λίγες βδομάδες.

Καλούμε τη Διοίκηση να ζητήσει εξαίρεση από όλους τους διαιτητές της Λαμίας και Λάρισας, από δύο νομούς εχθρικούς και κομπλεξικούς απέναντι στην ομάδα της πόλης του Βόλου.

Τζοβάρηδες, Γλυκολαίμηδες και άλλοι διαιτητές νέας γενιάς, άξιοι εκπρόσωποι της παλιάς γενιάς των Σιδηρόπουλων, Καλόπουλων, Αρετόπουλων, Κάκηδων, είναι έτοιμοι να αναρριχηθούν στο ελληνικό ποδοσφαίρο. Να τους χαίρονται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συσπειρωμένος, ενωμένος και πεισμωμένος στηρίζει τη Διοίκηση, τον προπονητή και την ομάδα. Όσοι όμως παίκτες βασικοί δεν μπορούν και έχουν μηδενική προσφορά να παραδώσουν τώρα τις φανέλες και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Η ομάδα μας, αφού έδιωξε τον προπονητή Τζαναβάρα, του οποίου η προσφορά ήταν ανύπαρκτη και μηδενική, τώρα με τον νέο προπονητή και με τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, είναι έτοιμη να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πολύ σύντομα.

Με υπομονή και πίστη προχωράμε όλοι μαζί και με σωστή και ψύχραιμη διαχείριση ξεπερνάμε οποιαδήποτε δυσκολία και πρόβλημα.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Last modified onMonday, 05 December 2016 18:32