noodles volos banner

Ανακοίνωσε Μουκάμ Ερβέν Μεκοντσό ο Ολυμπιακός Β.

Ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο Μουκάμ Ερβέν Μεκοντσό αποτελεί τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως. Φυσικά δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τον Ιαναουάριο και μετά. Ο ύψους 1.68 και βάρους 71 κιλά παίκτης, είχε 15 συμμετοχές (τις δύο ως βασικός) στη Σούπερ Λίγκα και 10 στο Κύπελλο Ελλάδας (και τις 10 ως βασικός με τρία τέρματα) την προπέρσινη και την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Η σχετική ανακοίνωση: 

"Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του επιθετικού Ερβέν Μούκαμ στην ομάδα. Ο Ερβέν Μούκαμ, Καμερουνέζος με Γαλλική υπηκοότητα, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1994 και έχει συμμετάσχει στην Κ16 και Κ 17 της Εθνικής Γαλλίας, αλλά και στην FC Metz (33 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης (25 συμμετοχές και 3 γκολ).

Με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και η εξαιρετική του εμφάνιση πέρυσι στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, συζητήθηκε απ’ όλους. Ο 22χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων της Super League και της Football League, εξαιτίας της τεχνικής του κατάρτισης, της δύναμης αλλά και της μαχητικότητάς του.

Ο Ερβέν Μούκαμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2017. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες!"

Last modified onMonday, 05 December 2016 16:22