noodles volos banner

Δεν ήταν ανταγωνιστικός στην Πύδνα κι έχασε με 3-1 ο Ρήγας

Δίκαιη ήττα από την Πύδνα στο Κίτρος με 3-1 γνώρισε ο Ρήγας, που δέχτηκε τρία γκολ στην επανάληψη και απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις. Οι Βελεστινιώτες ήταν τυχεροί στο πρώτο μέρος που δεν παραβιάστηκε η εστία τους σε μία από τις πολλές ευκαιρίες της Πύδνας λόγω κυρίως του τερματοφύλακά τους Παπαγιάννη, που ήταν εξαιρετικός, από την άλλη αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι του Τσατσαρή πάνω στον Σέττο στο 33’.

Η Πύδνα από το πρώτο λεπτό φάνηκε επικίνδυνη, καθώς ο αφύλακτος Γ. Κυπαρίσσης πλάσαρε άουτ από τα δεξιά της περιοχής, ενώ από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Παπαγιάννης, ο οποίος στο σουτ του Ιορδανίδη στο 8’ (απέκρουσε εκπληκτικά), στο 27’ σε μακρινό σουτ του Μακράκη, στο 28’ σε πλασέ του ίδιου (απομάκρυνε με τα πόδια) και στο 37’ (νέα φοβερή επέμβαση σε σουτ του Κυπαρίσση) κατέβασε τα ρόλα. Στο 38’ πάντως ο Παπαγιάννης δε χρειάστηκε να κάνει κάτι στην κεφαλιά του Μακράκη, καθώς απέκρουσε … το δοκάρι για λογαριασμό του.

Οι θετικές επεμβάσεις του 22χρονου γκολκήπερ συνεχίστηκαν και στο 53’, νικώντας σε τετ-α-τετ με τα πόδια τον Μακράκη, αλλά στο 55’ δεν κατόρθωσε να κάνει κάτι, αφού προδόθηκε από συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Βουραζέρη, που σε σέντρα-σουτ του Γ. Κυπαρίσση στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 1-0 ήταν πλέον γεγονός, με τον Ρήγα να ανοίγεται και να δέχεται στο 60’ αντεπίθεση, που κατέληξε στο δεύτερο γκολ της Πύδνας με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μακράκη. Στο 76’ τα αδέρφια Κυπαρίσση συνεργάστηκαν, με τον Γιώργο να τροφοδοτεί τον Νίκο, που έγραψε το 3-0, για να μειώσει στο 93’ ο Σέττος μέσα από την περιοχή σε 3-1 μετά από μπαλιά του Γουτούλη σε κόντρα επίθεση.

Νωρίτερα, στο 90’ και το 92’ Ιορδανίδης και Κατσιαμήτας θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και το 4-0, αλλά δεν το κατάφεραν. Στη δεύτερη περίπτωση πάντως υπεύθυνος που διευρύνθηκε το σκορ ήταν πάλι ο Παπαγιάννης.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Παπατολίκας, Καραγκούνης (75΄Γούτσιος), Τσατσαρής, Κόλα, Στούμπος, Παυλίδης, Κυπαρίσσης Γ., Δήμας (78΄Κωτσιόπουλος), Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Μακράκης (78΄Κατσιαμήτας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Λάμπρου (66΄Τζοβάρας), Γκάγκας, Αλεξίου, Χύσα (80΄ Γουτούλης), Γεωργατζής, Τσελεπής (66΄ Καναβός), Γκίκα, Σέττος

Last modified onMonday, 05 December 2016 02:27