noodles volos banner

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-Άρης και Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β.

Ολυμπιακός Π.-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης και Νίκη-Ολυμπιακός Β. Αυτά είναι τα τρία μεγάλα ντέρμπι της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, με την έννοια των αγώνων ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της ίδιας πόλης.

Το τρίτο, που αποτελεί και το μεγαλύτερο επαρχιακό, γίνεται την Κυριακή στις 15.00 στο Π. Μαγουλάς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (διαιτητής ο Τζοβάρας και βοηθοί οι Καλύβας-Λιτοσελίτης από τη Φθιώτιδα), με τη Νίκη να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, θέλοντας να ξεπεράσει για πρώτη φορά στον φετινό 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής τον αιώνιο αντίπαλό τους, αφού υπολείπεται μόλις ένα βαθμό και με τρίποντο τον ξεπερνά κατά δύο και τον ρίχνει στην τέταρτη θέση.

Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι στο τρίτο κατά σειρά ντέρμπι γι’ αυτούς θέλουν το διπλό οπωσδήποτε, αφού διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μείνουν κι άλλο μακριά από την κορυφή.

Βέβαια, και η Νίκη με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, σε αντίθεση με το ευνοϊκό που έχει ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να ευχαριστημένη παρά μόνο με το τρίποντο.

Θυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι του Στ. Ξηροφώτου έχουν ανέτοιμο τον Αλεξανδρή, που κάνει ακόμη ατομικό πρόγραμμα μετά το τράβηγμα στους κοιλιακούς στον αγώνα με την Πύδνα, και οι φιλοξενούμενοι του Τ. Καβακά θα αγωνιστούν χωρίς τους Οικονόμου, που είναι τιμωρημένος, και τον Αργεντινό Μπρίτος, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο φιλικό με τη Βέροια.

Μόνο φίλοι της Νίκης στο γήπεδο

Στις κερκίδες θα υπάρχουν μόνο φίλαθλοι της Νίκης μετά τη σχετική απόφαση της αστυνομίας, ενώ το ίδιο θα συμβεί από την ανάποδη και στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στο Πανθεσσαλικό. Από τον Ολυμπιακό θα φιλοξενηθούν μόνο 15 άτομα, που θα πάρουν ανάλογο αριθμό προσκλήσεων. 

Last modified onSunday, 04 December 2016 12:27