noodles volos banner

Π. Νάσης: «Άκαιρη και άσκοπη η απομάκρυνση Τζαναβάρα»

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Παναγιώτης Νάσης. Ο 46χρονος προπονητής τερματοφυλάκων αποφάσισε να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ της βολιώτικης ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από τον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Σε δηλώσεις που έκανε στο katerinisport.gr αναφέρθηκε το κυριακάτικο παιχνίδι "κορυφής" ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και τον πρωτοπόρο Διαγόρα Σεβαστής και διατύπωσε την κρίση του για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, η οποία δεν ήταν και τόσο θετική, αφού τη χαρακτήρισε άσκοπή και άκαιρη.

Αρχικά τόνισε: "Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με το Διαγόρα Σεβαστής είναι ένα ματς που αν κάποιος έλεγε στην αρχή ότι θα ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων θα τον περνούσαμε για τρελό. Ωστόσο αυτήν τη στιγμή πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για την ομάδα του Βόλου που αποτελεί και το φαβορί για την άνοδο" είπε ο Παναγιώτης Νάσης και συνέχισε: "Η ομάδα του Διαγόρα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αφού, αν και νεοφώτιστη κάνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όμως νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μέσα στον Βόλο αποκτά μεγάλη δύναμη και θεωρώ ότι θα αναδειχτεί νικητής".

Μιλώντας για την αποχώρησή του από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου, ο Νάσης επισήμανε στο Katerinisports: "Όσον αφορά στην αποχώρηση μου από τον Ολυμπιακό Βόλου, θα πω ότι ήταν μια δική μου απόφαση, θέλοντας να δείξω την αντίθεσή μου στην αλλαγή προπονητή την οποία θεωρώ άκαιρη και άσκοπη! Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα ήταν πολύ καλή και ελπίζω να συνεχίσει να είναι. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα προς εμένα κι εύχομαι από την καρδιά μου να στεφθεί πρωταθλήτρια γιατί πραγματικά το αξίζει".