noodles volos banner

Δηλώσεις Τζαναβάρα-Φλίγκου πριν την προπόνηση στη Φιλιππιάδα (video)

Δηλώσεις πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Φιλιππιάδας έκαναν στον συνάδελφο Κωνσταντίνο Κολιό από το sportime24 ο προπονητής των ερυθρολεύκων Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο Κώστας Φλίγκος. Ο πρώτος τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, πως βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά, πως στόχος αύριο είναι η νίκη και ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στον δεύτερο γύρο.

Ο δεύτερος εξέφρασε την πίστη του για το διπλό κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης και πως η ομάδα του πάει, για να κερδίσει και αν κρατηθεί στην πρώτη θέση απέναντι σε μία ομάδα, που όπως είπε, έχει τους ίδιους στόχους με τη δική του. 

Δηλώσεις πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Φιλιππιάδας έκαναν στον συνάδελφο Κωνσταντίνο Κολιό από το sportime24 ο προπονητής των ερυθρολεύκων Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο Κώστας Φλίγκος. Ο πρώτος τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και πως στόχος με την Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι η νίκη, ενώ ο δεύτερος  εξέφρασε την πίστη του για το διπλό απέναντι σε μία ομάδα, που όπως είπε, έχει τους ίδιους στόχους με τη δική του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο (σ.σ. σήμερα) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, μία καλή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δυνατοί. Στόχος μας είναι η νίκη. Το πρωτάθλημα είναι, όπως το περιμέναμε, δύσκολο. Είναι πολύ νωρίς και έχει πολύ δρόμο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με τη δέουσα προσοχή. Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν όλα».

Κώστας Φλίγκος: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Α.Ε. Καραϊσκάκης έχει τους ίδιους στόχους με μας. Εμείς πάμε, για να κερδίσουμε και να κρατηθούμε στην πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος, κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι θα πάρουμε το διπλό. Στη Γ’ Εθνική φέτος το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, κι αυτές που διεκδικούν το πρωτάθλημα κι αυτές που πάνε να σωθούν. Μέχρι το τέλος θα δούμε ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα».

 

 

 

Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο...

Media

Last modified onTuesday, 22 November 2016 23:24