noodles volos banner

Γνωρίζουν την επικινδυνότητα του ματς με την Πύδνα στη Νίκη

Μεγάλης σπουδαιότητας είναι για τη Νίκη το εκτός έδρας ματς με την Πύδνα Κίτρους στις 15.00 την Κυριακή (Νίκος Τεβεκέλης, Πάτρας και Αϊναλής θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο). Κι αυτό γιατί άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο θεωρούν ότι ένα διπλό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, για να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες τον φετινό της στόχο.

Η δυσκολία της αναμέτρησης είναι δεδομένη. Η Πύδνα παρά τη φυγή του τερματοφύλακα Αλυσανδράτου, του κεντρικού αμυντικού Τζημογιάννη και του μέσου Πετρουζέλη έχει το ρόστερ και την ποιότητα να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ οι αντίπαλοι της βολιώτικης ομάδας πιστεύουν ότι η γενικότερη ανασύνταξη που επιχείρησαν μετά την ήττα από τον Διαγόρα Σεβαστή θα έχει θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η ομάδα του Σάκη Παντελίδη, που θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός στον πάγκο μετά την παραίτηση Στύλλου, παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί, δεδομένης της διαφοράς των επτά βαθμών από την κορυφή, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Αυτό τη καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνη, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στη Νέα Ιωνία.

Προβλήματα απουσιών πέραν αυτού του Χρήστου Λαζαρίδη (έσπασε το χέρι του στο ντέρμπι με τον Διαγόρα και θα αργήσει να επιστρέψει) δεν υπάρχουν στην αντίπαλο της Νίκης, ενώ αγωνιστικά έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό αποτυπώνεται στα πέντε τελευταία παιχνίδια, που έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ, φτάνοντας στα επτά μετά τα πέντε στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Η Νίκη από τη μεριά της δε θα έχει ακόμη μία φορά στη διάθεσή της τον Μάριο Παπαδόπουλο, ενώ θα περιμένουν τον αμφίβολο Κορέτα μέχρι τελευταία στιγμή. Όμως θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, που έχει κινητοποιηθεί ιδιαίτερα, με τρεις συνδέσμους φιλάθλων να διοργανώνουν εκδρομή, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάνε στο Κίτρος Πιερίας με τα Ι.Χ. τους, μετατρέποντας το γήπεδο της Πύδνας σε Π. Μαγουλάς.  

Last modified onSaturday, 05 November 2016 12:04