noodles volos banner

Ανεβάζουν ρυθμούς Μπόρας και Δημητρίου στον Ρήγα

Εξακολουθούν να είναι πίσω σε ό,τι αφορά τον βαθμό ετοιμότητάς τους οι Μπόρας και Δημητρίου στον Ρήγα Φεραίο, αλλά τουλάχιστον το ευχάριστο είναι ότι αυξάνουν τους ρυθμούς τους σιγά-σιγά, συνεχίζοντας να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Εννοείται ότι αμφότεροι δε θα αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα Πετριτής στο Βελεστίνο, όπως και ο Χατζής, που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά και ο τιμωρημένος Γκάγκας.

Ο Μπόρας λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς και στον προσαγωγό ήταν για τρεις βδομάδες ανενεργός, ενώ ο Δημητρίου έκανε εγχείρηση τέλος Αυγούστου, αφού είχε πρόβλημα στον χόνδρο του γονάτο.

Ο Ρήγας θέλει την Κυριακή κόντρα στους Κερκυραίους την επιστροφή στις επιτυχίες και ο Λάκης Μπακάλης εστιάζει στις προπονήσεις στο πώς οι παίκτες του θα μάθουν να διασπούν τις πολυπολυπρόσωπες αντίπαλες άμυνες, που παρατάσσουν αντίπαλοι που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας μέσα στο Βελεστίνο. Εκεί άλλωστε έχει εντοπιστεί το πρόβλημα του Ρήγα Φεραίου, αφού με τις ομάδες που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο βρίσκει πιο εύκολα χώρους.

Από την άλλη η τεχνική ηγεσία δουλεύει πάνω στις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας, αφού το παθητικό των 12 γκολ δε θυμίζει σε τίποτα τις επιδόσεις του Ρήγα τις προηγούμενες σεζόν. Μάλιστα ο Ρήγας διαθέτει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά την Ιστιαία, που έχει δεχθεί 15 γκολ και είναι στην ίδια μοίρα με τον Αχιλλέα Νεοκασάρειας, που έχει δεχθεί επίσης 12 γκολ.