noodles volos banner

Λ. Μπακάλης: "Ο Ντόκος πρότεινε στον διαιτητή να μείνει για καφέ"

Για τον σπαρταριστό διάλογο που είχε με τον ρέφερι του κυριακάτικου ματς του Ρήγα Ρούσσο-Μπεκερτζή με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα μίλησε στον Σπορτ μ 89.5 ο Λάκης Μπακάλης , προπονητής, εξηγώντας τις επικριτικές δηλώσεις του για τη διαιτησία.

Αρχικά ο κ. Μπακάλης επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν πολύ καλή αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και έβγαλε αντίδραση, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες μετά τη μείωση να ισοφαρίσει. Για τη διαιτησία τόνισε ότι είναι κάθετος ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά είναι ενοχλημένος για τις κάρτες, αφού ειδικά ο Πέντσας του Θεσπρωτού διαμαρτυρόταν συνεχώς και έβρισε τον Βουραζέρη, αλλά δεν παρατηρήθηκε. Μάλιστα εξέφρασε την απορία αν ο διαιτητής είχε δόλο. Χαρακτηριστικός ήταν ο σχολιασμός του για τη συνομιλία των ποδοσφαιριστών Ντόκου και Πέντσα με τον διαιτητή Ρούσο-Μπεκερτζή: «Βλέποντάς τους να μιλάνε στο διαιτητή και να χαμογελούν, άκουσα τον Ντόκο να τον ρωτάει “θα καθίσεις για καφέ μετά;” Μέσα στον αγώνα άρχισε και έδινε τα τρελά του και μόλις στο δεύτερο ημίχρονο άρχιζε πάλι και κιτρίνιζε τους παίκτες μας, του είπα “Σε είδα με τι χαμόγελο και πώς του μιλούσες, μόνο αγκαλιά που δε βγήκατε με τον Ντόκο. Είδα τη συμπεριφορά σου στο ημίχρονο, όταν βγαίνεις”. Και μου λέει “πέρνα έξω”».

Έπειτα ο 59χρονος τεχνικός μίλησε για τα νεκρά διαστήματα της ομάδας του και την κακή αμυντική λειτουργία, παρά τη βελτίωση γενικότερα της εικόνας της μεσοεπιθετικά, κάνοντας λόγο για αρνητικό ρεκόρ στα όσα χρόνια είναι προπονητής αυτός στον Ρήγα, καθώς η ομάδα του έχει δεχτεί σε 7 ματς 12 γκολ, τη στιγμή που η ομάδα του ήταν, όπως είπε, από τις καλύτερες άμυνες τις προηγούμενες σεζόν στην κατηγορία. «Επείγει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες πίσω, γιατί θα έχουμε θέματα».

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Αστέρα Πετριτή, για το οποίο δεν υπολογίζονται πάλι οι Γκάγκας και Μπόρας, τόνισε: «Για να διασπάσεις μία άμυνα οργανωμένη, πρέπει να έχεις και τους ανάλογους παίκτες. Εμείς είμαστε περιορισμένοι σ’ αυτό, έχουμε δυσκολία και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι γκολ κάνουμε και θα κάνουμε. Το πρόγραμμα γίνεται πλέον λίγο πιο βατό, αλλά δεν παύει να συνεχίζει να είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Last modified onTuesday, 01 November 2016 20:04