noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Νίκη που έπρεπε να έρθει υποχρεωτικά"

Δηλώσεις ικανοποίησης πραγματοποίησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Τηλυκράτη, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει, πλέον, να κοιτάξει με προσοχή τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Συμφωνώ με τον συνάδελφό μου (σ.σ. Ανδρέας Παντζιαράς), σχετικά με την εικόνα του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε αρκετό άγχος, καθώς έπρεπε υποχρεωτικά να κερδίσουμε, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που δέχτηκε μόλις το τρίτο της γκολ σήμερα στο πρωτάθλημα και νίκησε τις προηγούμενες εβδομάδες δύο φορές τον πρωτοπόρο Διαγόρα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μία σημαντική νίκη η σημερινή, την οποία άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο, το παιχνίδι στη συνέχεια ισορρόπησε και καταφέραμε να το πάρουμε στις λεπτομέρειες. Ειδικά, το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου μέρους ήταν κακό για εμάς, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να το ισορροπήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια στον Τηλυκράτη. Εμείς κοιτάμε πλέον τη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα είχε άγχος:

«Είναι δικαιολογία, αν το πω. Το άγχος μπορεί να είναι και δημιουργικό. Ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ με την Ιστιαία, μας ήρθε πάλι στο μυαλό. Όταν το ματς κρίνεται στη λεπτομέρεια και τα λεπτά κυλάνε, είναι λογικό να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι πως και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, είχε καλή κυκλοφορία και αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα. Τα καταφέραμε όμως».

Για τις μεταγραφές:

«Απ’ ό,τι έχω μάθει, προχωράνε, αλλά μέχρι σήμερα το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν το σημερινό ματς, αλλιώς καμία μεταγραφή δε θα είχε νόημα. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, το αφήνω να το λύσει η διοίκηση αυτό».

Για το γεγονός πως, λόγω της έντασης, έφτασε να… σκίσει την μπλούζα του στο τέλος του αγώνα:

«Εντάξει, όσο περνάει η ώρα, υπάρχει πολλή πίεση. Στην προηγούμενη αναμέτρηση πάθαμε μεγάλη ζημιά και σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε, έστω και με «μισό-μηδέν». Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν πολύ δύσκολη, πιεστήκαμε, καθώς από δικό μας λάθος χάσαμε δύο βαθμούς την περασμένη Κυριακή, αλλά σήμερα δείξαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και κρατήσαμε το πολύτιμο 1-0, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, το ξαναλέω».

 

Last modified onMonday, 31 October 2016 01:08