noodles volos banner

Πάει για Νέρι Καστίγιο ο Ερμής Ζωνιανών!

Μεταγραφή… πρωταθλητισμού είναι πολύ κοντά να κλείσει η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νέρι Καστίγιο, όπως αποκαλύπτει το grandsport!

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Ερμή Ζωνιανών και Νέρι Καστίγιο ο… Αουγούστο Φαμπίνιο. οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις κάτι που επιβεβαιώνουν και επίσημα στελέχη του Ερμή Ζωνιανών, δίχως να “διαρρέουν” περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Ο Νέρι Καστίγιο απασχολεί εντόνως τη διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών η οποία “ψάχνει” στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου να κάνει το “μεγάλο κόλπο”. Η ιστορία του Νέρι Καστίγιο, είναι… γνωστή, έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη Θεσσαλονίκης, ΦΚ Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, Σικάγο Φάιαρ ΣΚ, ΚΦ Πατσούκα, Κλουμπ Λεόν, Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ η ΦΚ Σαχτάρ Ντονέτσκ δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες!

Αξίζει να προσθέσουμε πως η ΕΠΟ μετά από επτά χρόνια που αγωνιζόταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Νέρι Καστίγιο, έκανε προσπάθειες ώστε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το Μεξικό, με το οποίο έχει 21 εμφανίσεις και έξι γκολ.