noodles volos banner

Με απουσίες στην άμυνα κόντρα στον Απόλλωνα Λ. ο Ρήγας

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Σπύρου Γκάγκα, αλλά κι αυτή του Θανάση Μπόρα, που ούτε την Τετάρτη προπονήθηκε μετά από σχετική συμβουλή των γιατρών, ο Λάκης Μπακάλης εξετάζει για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς του Ρήγα με τον Απόλλωνα Λάρισας τις λύσεις που έχει για το κέντρο της άμυνας, αφού οι δύο παραπάνω είναι βασικοί.

Αρκετά πιθανή μοιάζει η μετατόπιση του Σπαθή εκεί δίπλα στον Βουραζέρη, κάτι που δοκίμασε ο έμπειρος τεχνικός και στο ματς του Κυπέλλου με την Ιστιαία, ενώ εξετάζεται και να γυρίσει κάποιος αμυντικός μέσος πιο πίσω, όπως ο Αλεξίου.

Στον Ρήγα αντιλαμβάνονται τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και θεωρούν ότι ο επόμενος αντίπαλός τους εκτός από φαβορί για άνοδο, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και με πολύ γεμάτο ρόστερ και με ισάξιους παίκτες στον πάγκο.

Πιστεύουν δε ότι παρά τη βαθμολογική συγκομιδή, που θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερη, η ομάδα τους έχει καλή παρουσία μέχρι στιγμής, γι’ αυτό και θέλουν να πάει ο κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή, για να τους στηρίξει.

Φυσικά, ο Λάκης Μπακάλης δουλεύει συνεχώς, για να βελτιώσει τις αδυναμίες, μία από τις οποίες είναι οι γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ενώ είναι σίγουρο ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο ο Ρήγας θα γίνεται καλύτερος, αφού ακόμη κάποιοι νέοι παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί στο 100%. 

Last modified onThursday, 20 October 2016 14:40