noodles volos banner

Γ. Διάκος: «Ο κόσμος της Νίκης δεν παίζεται, αλλά να γυρίσει στο γήπεδο»

Το εγκώμιο του κόσμου της Νίκης έπλεξε ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Διάκος, που φιλοξενήθηκε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή του Σάκη Νταφέκα, ζητώντας όμως να γυρίσει στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από 15 χρόνια ξαναγυρίζω στη Νίκη σε άλλο πόστο, που είναι πιο δύσκολο από το να είσαι ποδοσφαιριστής. Δεν είναι εύκολο. Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση και τον προπονητή, που με έκαναν την πρόταση αυτή να επιστρέψω στη Νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάω καλά, αλλά μόνο με τη στήριξη του κόσμου. Αυτός ο κόσμος δεν παίζεται, αλλά δεν μπορεί να μην έρχεται στο γήπεδο. Γι’ αυτό κάνω έκκληση όλος ο πυρήνας της Νίκης να γυρίσει στο γήπεδο. Ειλικρινά έχω συγκινηθεί που ξαναείμαι στην ομάδα. Όλες τις φανέλες της Νίκης τις έχω ακόμη στο κάδρο και τις βλέπω. Η Νίκη είναι η ομάδα μου, είμαι φίλαθλος της Νίκης».

Στην ερώτηση αν ήταν εύκολη η απόφασή του, ο Γιώργος Διάκος τόνισε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο Ξηρόφωτο, είχαμε συνεργαστεί στο Διμήνι, όπου είχαμε κάνει μία πολύ καλή πορεία με παίκτες που κάποιοι απ’ αυτούς αγωνίζονται και στη Νίκη και στον Ολυμπιακό και στη Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι ο Στέφανος κάνει πολύ καλή δουλειά, δουλεύει πάρα πολύ με πιτσιρίκια και θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά η ομάδα. Δεν το συζητάω. Θέλει όμως υπομονή, ο κόσμος να στηρίξει τον προπονητή και την ομάδα και όσους είναι από πίσω».

Για τη γνωριμία του με τον Θανάση Τζήμα: «Χθες γνωριστήκαμε και μιλήσαμε. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, έχει τις δικές του σκέψεις, τις δικές τους φιλοδοξίες για τη Νίκη. Δεν μπορώ να τον κρίνω, γιατί δεν τον ξέρω. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποδυτήρια. Από κει και πέρα είναι θέμα της διοίκησης τι κάνει. Εγώ δεν μπερδεύομαι σ’ αυτά τα πράγματα. Το μόνο που ζητάω είναι να γυρίσει ο κόσμος, που είναι το πιο σημαντικό».