noodles volos banner

Προπονήθηκε με Νίκη ο Βέργος, μιλάει με Τζήμα - Παρελθόν ο Γκάμπας

Ο Γιάννης Βέργος προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με τη Νίκη Βόλου, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου, ο οποίος επιθυμεί την απόκτησή του - Τον τελευταίο λόγο η διοίκηση, όσον αφορά την ενδεχόμενη μεταγραφή του - Πήρε την ελευθέρας του και αποτελεί παρελθόν ο Χρήστος Γκάμπας.

Ο Βολιώτης μεσοαμυντικός βρίσκεται χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες, ύστερα κι από την αποχώρησή του από τη Νίκη στις αρχές του καλοκαιριού, με τον κ. Ξηροφώτο να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, γνωρίζοντας καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή του θητεία στον Πύρασο, αλλά και το βραχύχρονο πέρασμά του πέρσι από τον πάγκο των κυανόλευκων. Με την εκ νέου έλευσή του στον πάγκο της Νίκης, ο Βολιώτης τεχνικός ζήτησε την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εκείνον και τον σύλλογο να έχουν ξεκινήσει. Μένει να δούμε αν αυτές θα καρποφορήσουν κι ο Βέργος ντυθεί ξανά στα "μπλε".

Αντίθετα, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Νίκης αποτελεί, από σήμερα το μεσημέρι, ο Χρήστος Γκάμπας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει συμπεριληφθεί σε αποστολή της ομάδας, σε κανένα επίσημο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους. Ο Γκάμπας έχει στα χέρια του την ελευθέρας του και, πλέον, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.