noodles volos banner

Απ. Στύλλος στο magnesiasports: «Μοναδικός στόχος η νίκη με Ολυμπιακό Βόλου»

Δηλώσεις έκανε στο magnesiasports ο προπονητής της Πύδνας Κίτρους, Αποστόλης Στύλλος. Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του θα είναι η νίκη. Αναλυτικά η συνομιλία μας:

Κύριε Στύλλο πώς αντιμετωπίζετε εσείς και οι παίκτες σας το κυριακάτικο ματς;

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο βαριά ονόματα της κατηγορίας. Από κει και πέρα το παιχνίδι είναι έντεκα εναντίον έντεκα κι εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά δεν πρόκειται να τον φοβηθούμε. Μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη, ούτε καν η ισοπαλία λόγω και της απώλειας με τον Πιερικό. Σεβόμαστε την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και να σας πω την αλήθεια στεναχωριέμαι που τον βλέπω σ’ αυτές τις κατηγορίες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είμαστε αντίπαλοι κι εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη».

Ποια είναι η άποψή σας για τη διαφαινόμενη απουσία του Ντα Κόστα; Το θεωρείτε θετικό για σας;

«Δεν ασχολούμαι με τις απουσίες του αντιπάλου ούτε με τις δικές μου. Εμείς έχουμε πιο σημαντικές απουσίες, αφού δε θα παίξει σίγουρα ο Μπαλής και κατά 90% δε θα παίξουν ούτε ο Στεφανίδης ούτε ο Μενεγκούσο. Αλλά και στη Λάρισα κερδίσαμε τον Απόλλωνα με τον Μπαλή και τον Στεφανίδη να παίζουν 15 και 20 λεπτά. Για μένα οι απουσίες είναι τόσο σημαντικές όσο μπορείς να τις αισθανθείς εσύ. Αν δεν κοιτάξεις τις απουσίες, αλλά να κερδίσεις το παιχνίδι με το υπάρχον υλικό, πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις. Έχουμε βάθος στο ρόστερ, σίγουρα όλοι οι παίκτες είναι πολύτιμοι, αλλά τα ματς τα κερδίζουν και τα χάνουν αυτοί που παίζουν κι όχι αυτοί που δεν παίζουν».

Θα έρθουν πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού την Κυριακή. Αυτό σας προβληματίζει;

«Ίσα-ίσα, δεν μας προβληματίζει καθόλου. Αντίθετα θα δώσει χρώμα στο παιχνίδι».

Αλλάζει κάτι στο αγωνιστικό σας πλάνο ότι παίζετε με τον Ολυμπιακό; Θα είστε πιο επιφυλακτικοί;

«Φιλοσοφία μου είναι η ομάδα μου να αποδίδει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα, χωρίς να παραγνωρίζουμε τα ατού του αντιπάλου και πού πρέπει να τον περιορίσουμε. Έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον Ολυμπιακό Βόλου και μόνο το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από το πρωτάθλημα της Football League λέει πολλά, αλλά μπορεί να μη λέει και τίποτα. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι διαφορετικό και πρέπει η κάθε ομάδα να προσαρμοστεί».

Αν και είναι πολύ νωρίς, μήπως κρίνει πολλά το συγκεκριμένο ματς, γιατί παίζουν ίσως τα δύο μεγαλύτερα φαβορί;

«Δε θέλω να δώσω τον τίτλο των δύο μεγαλύτερων φαβορί, γιατί είναι πολύ νωρίς. Με μία ενδεχόμενη νίκη δική μας ή του Ολυμπιακού Βόλου, απλώς μία από τις δύο ομάδες ίσως πάρει ένα πάρα πολύ μικρό προβάδισμα. Δεν είναι καν τέλος του πρώτου γύρου».

 

 

Last modified onWednesday, 28 September 2016 21:50