noodles volos banner

Τζήμας στο magnesiasports: «Θέλω να είμαι ο ηγέτης της Νίκης που θα την ανεβάσει ξανά στην Α’ Εθνική»

Αποκλειστικές δηλώσεις του επικεφαλής της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Σάκη Τζήμα, στο magnesiasports– Τι είπε για τη συνάντηση, στο πλαίσιο των Ακαδημιών, τη σημερινή του επίσκεψη στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και τα όνειρά του για το μέλλον.

Αναλυτικά:

Για τη σημερινή συνάντηση των Ακαδημιών και τις επιδιώξεις του:

«Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, οι Νικιώτες είναι άνθρωποι των εκπλήξεων. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων αυτών, που αγαπάνε την ομάδα, για τις Ακαδημίες. Αυτό σημαίνει πως πίστεψαν στο όραμά μας, σχετικά με τις υποδομές. Εξηγήσαμε στον κόσμο τον λόγο της αργοπορίας των έργων, τα έχετε καταγράψει, δε θα χαλάσουμε χρόνο εκεί. Θέλω να πω πως ευχαρίστησα όλους τους γονείς, διασφάλισα προσωπικά πως τα παιδιά τους θα έχουν τις καλύτερες παροχές, από πολύ καλούς προπονητές, μέχρι ψυχολόγους. Τα παιδιά, πλέον, δε θα έρχονται κοντά στη Νίκη, επειδή απλώς αγαπάνε την ομάδα, θα έρχονται επειδή το προπονητικό τιμ και οι υποδομές μας θα είναι οι καλύτερες.

Πλέον, η ολοκλήρωση των έργων είναι μία τελείως τυπική υπόθεση, αν αναλογιστούμε και το τι περάσαμε αυτούς τους δύο μήνες. Έπρεπε να προστατέψω τον Ερασιτέχνη και τη μεγάλη ομάδα. Εξήγησα στους γονείς πως όταν υπογράψω το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη, θα φροντίσω το γήπεδο, με το βοηθητικό να μείνει στην κατοχή του, σε περίπτωση που για κάποιον λόγο αποχωρήσω κάποτε. Στον Ερασιτέχνη έχω περισσότερη εμπιστοσύνη, διότι αν το αφήσω στην ομάδα, είναι πιθανό να χαθούν τα πάντα, όταν κάποτε γίνει ΠΑΕ. Έτσι σοφά λειτούργησαν και οι πρόγονοί μας, όταν παλιότερα έφτιαξαν το «Π. Μαγουλάς». Αν αυτό το γήπεδο άνηκε στην εκάστοτε ΠΑΕ, θα το είχαμε χάσει εδώ και πολλά χρόνια.

Τέλος, να τονίσω ότι ήρθαν οι κούνιες και ο πλαστικός χλοοτάπητας, τα οποία μεταφέρθηκαν στην αποθήκη για να μην καταστραφούν, κατά την πραγματοποίηση των έργων και τη λειτουργία των μηχανημάτων. Θα φτιάξουμε, μάλιστα, και αίθουσα γονέων για τους ανθρώπους αυτούς, με τους οποίους ενθουσιάστηκα, λόγω της υπομονής και της κατανόησής τους και, μάλιστα, τους ευχήθηκα σε λίγους μήνες οι 100, να γίνουν 300».

Για τη σημερινή του παρουσία στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και το τι σκέφτεται για το μέλλον:

«Είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων, έτσι έχω μάθει. Προσπάθησαν ορισμένοι να χρησιμοποιήσουν τα μικρά παιδιά, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Βέβαια, είναι και κάποιοι δικοί μας ποδοσφαιριστές που έχουν αυτό το «μικρόβιο», αλλά έτσι είναι αυτή η ζωή, ο ένας χρησιμοποιεί τον άλλον. Άφησα ορισμένους να εκτεθούν, να ξέρετε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει μεγάλες προκαταβολές, έκανα υπομονή και σήμερα ήρθα "οπλισμένος" στο γήπεδο.

Αφού, λοιπόν, ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου να προσέξουν την Κυριακή, γιατί πρόκειται για ένα ματς καθοριστικό, τους απέδειξα πως η Νίκη είναι οικονομικά ισχυρή. Υπέγραψαν όλοι τις αποδείξεις, πήραν τις μηνιαίες καταβολές τους και πληρώθηκαν όλοι τοις μετρητοίς. Έχουν πάρει όλοι οι παίκτες μας τρεις μισθούς μπροστά, ό,τι προσπαθούσε να διαρρεύσει ο καθένας, ήταν ψέμα. Είμαι πανέτοιμος, όλα είναι πληρωμένα κι ο κόσμος έχει μία υποχρέωση στον κύριο Τζήμα. Η ομάδα είναι ορατό πως πάει για πρωταθλητισμό και θα ζητήσω από τον κόσμο και τον Ερασιτέχνη να είμαι εγώ ο ηγέτης της ΠΑΕ αργότερα και να ανεβάσω εγώ την ομάδα στην Α’ Εθνική.

Είμαι ο καταλληλότερος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του συλλόγου, τις εγγυητικές επιστολές, θα είμαι αυτός που θα πληρώνει το 10% που θα οφείλουμε ως εταιρεία στον Ερασιτέχνη. Θα φτάσω την ομάδα εκεί που ονειρεύομαι και ονειρεύονται όλοι κι αργότερα, με λαϊκή βούληση, θα κάνω τη Νίκη μία μικρή Μπαρτσελόνα. Δηλαδή, μετοχές που θα είναι ανοιχτές στον κόσμο και κάθε φορά που κάποιος θα θέλει να αποχωρήσει, θα έχει την κάρτα του και θα «τραβά» τις μετοχές του, δίχως να χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε μένα».

Last modified onThursday, 22 September 2016 22:04